Sponsoring Ed Trompet

Sponsor Ed!

SLIEDRECHT – Ondanks het feit dat de Vierdaagse van Nijmegen dit jaar niet doorgaat, gaat Ed Trompet (Grootveld) door met zijn jaarlijkse sponsoringactie. Ook dit jaar wil hij zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het goede doel. En dat goede doel is dit jaar opnieuw het zendelingswerk van Peter en Annemarie Dekker, die in Indonesië prachtig werk verrichten. Peter Dekker is voormalig bestuurslid van Schaakvereniging Sliedrecht en nog steeds op afstand zijn schaakmaats volgend.

Met veel inzet zorgen Peter en Annemarie er in Sulawesi voor dat er kleine bedrijfjes worden opgezet, dat studenten een belangrijke rol krijgen in het verkondigen van het evangelie en dat het kramen op een hoger niveau wordt gebracht. Klik hier voor meer info over het prachtige werk van Peter en Annemarie.

Kraamvrouw Annemarie doet uitstekend werk

Om het werk van Peter en Annemarie financieel te ondersteunen zorgt Ed Trompet jaarlijks met zijn acties ervoor dat er zoveel mogelijk geld naar Indonesië gaat. Ook dit jaar probeert hij dat. Met zijn tomeloze inzet staat hij dagen voor supermarkten om aandacht te vragen voor zijn actie. Helaas kan hij zijn schaakmaats niet wekelijks zien en zo mist hij het nodige sponsorgeld. Maar schakers zijn slim en kunnen zeker ook digitaal sponsoren!

En als tegenprestatie loopt hij dan jaarlijks de Vierdaagse van Nijmegen. Ondanks lichamelijke ongemakken heeft hij al 35 keer de Vierdaagse uitgelopen en dan wel de grootste afstand van 4 x 50 km! 1 keer is de Vierdaagse afgebroken en 1 keer heeft Ed vanwege rugproblemen moeten opgeven. Op pure wilskracht gaat de man die niet van wandelen houdt volgend jaar voor de 38e keer van start in de grootste wandeltocht van de wereld.

Stimuleer en sponsor Ed om zijn doel te bereiken. Doneren kan heel eenvoudig door geld over te maken naar:

NL30INGB0003781219 tnv Ed Grootveld ovv Sponsoring Indonesië

Elk bedrag is welkom. Steun Ed Trompet dus bij zijn inmiddels levenswerk geworden actie!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie