Willem Theunisse wint online jeugdcompetitie LiChess (maart-mei)

SLIEDRECHT – Na 18 rondes online schaken mag Willem Theunisse zich de winnaar van het Sliedrechtse LiChess-klassement bij de jeugd noemen. Met een totaalscore van 272 punten en maar liefst 6 toernooizeges heeft hij duidelijk laten zien wie online de beste Sliedrechtse jeugdspeler is. Zodra er weer voor het ´eggie´ gespeeld kan worden in De Havik moet blijken of Willem achter de houten borden de rest ook te slim af kan zijn…

Eeuwige concurrent Barend van Dieren eindige met 4 toernooizeges en 245 punten op een goede tweede plaats. Theo Theunisse veroverde sterk plaats 3. Verder scoorden de gebroeders Langstraat ook erg goed online: Vincent en Sven completeerden de top 5, beide met 2 toernooizeges.

Ook de allerjongsten speelden enthousiast en erg nauwkeurig: Jurrian Verweij en Roël Koopman hebben achter het scherm laten zien helemaal klaar te zijn voor nieuwe uitdagingen in De Havik. Ook Bram Theunisse speelde veel toernooien goed mee in de top en wist verdienstelijk 130 punten te scoren. Ex-jeugdlid van Sliedrecht Maxim Gregorian vloog pas laat in, maar wist ondanks zijn beperkte aantal deelnames toch tweemaal een toernooi te winnen. Zal hij binnenkort weer in De Havik te vinden zijn om de strijd aan te gaan?

De eindstand in het klassement is hier te vinden, inclusief de puntenpakkers van de laatste speelronde. Voor de komende tijd zullen er nieuwe online toernooien worden georganiseerd, tot het moment dat we elkaar weer kunnen ontmoeten in De Havik!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord