Kampioenen gehuldigd

Clubkampioen Niels Mijnster

SLIEDRECHT – Tijdens de 84ste Algemene Ledenvergadering van Schaakvereniging Sliedrecht zijn afgelopen donderdag alle kampioenen van het vorige seizoen gehuldigd. Voorzitter Jerry van Rekom, die zijn voorlaatste ALV voorzat, mocht als eerste clubkampioen Niels Mijnster zijn wisselbeker teruggeven. Mijnster wist afgelopen maand zijn vorig seizoen veroverde kampioensbeker opnieuw veilig te stellen. Met 2 achtereenvolgende caps is Mijnster ook de favoriet voor komend seizoen dat aanstaande donderdag zal starten.

Naast Mijnster werden ook de kampioenen van groep 2 (Dana Verheij) en groep 3 (Arco van Houwelingen) gehuldigd.

Arjan van der Leij, kampioen OKD 2020

Arjan van der Leij zag zijn vorige week veroverde titel van OKD-kampioen beloond worden met de wisselbeker van het populaire toernooi. Ook de nummers 2 en 3 – Jorik Klein en Tim Schakel – mochten een beker in ontvangst nemen. Ook de winnaar van groep 2 (Martin Prins) werd gehuldigd.

Tenslotte werden ook de kampioenen van de Online-competities, Jorik Klein en Andries Dekker, bekroond met de nodige bekers.

Naast de verschillende prijsuitreikingen kondigde voorzitter Van Rekom aan dat er ondanks corona het jubileumjaar zeker zal worden gevierd. Nadat Mark van Hulst en Joost Stoker herkozen werden als bestuursleden was het tijd om alle vrijwilligers van afgelopen seizoen te bedanken voor hun inzet. De vergadering duurde nog nooit zo lang…

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord