Schaakvereniging Sliedrecht doet mee aan de Grote Clubactie

SLIEDRECHT – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Schaakvereniging Sliedrecht. De leden van Schaakvereniging Sliedrecht zetten zich dit jaar in om te zorgen dat trainingen voor de schaakjeugd georganiseerd kunnen worden met Nederlandse toptrainers. De vele jeugdleden verdienen die aandacht en de resultaten van de afgelopen jaren geven aan dat het rendement van die trainingen hoog is.

Extra inkomsten hard nodig

Coördinator Arco van Houwelingen

Arco van Houwelingen, clubcoördinator van Schaakvereniging Sliedrecht: “Vooral onze jeugdleden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen om de extra jeugdtrainingen te kunnen realiseren. Er is veel talent onder onze schaakjeugd en dat talent verdient extra aandacht. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!”

80% gaat naar de vereniging

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Hoe loten te kopen?

Loten kopen is heel eenvoudig en kan op de volgende manieren:

  1. Loten kopen van de jeugdleden.
  2. Online loten kopen. Schaakvereniging Sliedrecht heeft een aparte site bij de Grote Clubactie, waar online direct loten gekocht kunnen worden. Klik op de volgende link en koop je lot of loten online: https://lot.clubactie.nl/lot/schaakvereniging-sliedrecht/451324
  3. Een Superlot kopen. Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus eenmalig € 150. Een Superlot kan online of handmatig worden verkocht. Bij de online manier vult de koper zijn gegevens online in en betaalt de koper per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan € 150 en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening), de clubcoördinator hoeft nu niets te registreren. Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000!
Ook Lieke de Rover verdient extra training

Steun de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht vanaf 19 september. De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op www.clubactie.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord