Seth van Houwelingen en Roël Koopmans scoren goed bij snelschaken

Seth (l) en Roël scoorden ook goed op het Alblasserwaardtoernooi, begin dit jaar

SLIEDRECHT – In de ronden 22 t/m 25 van de snelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht hebben vooral Seth van Houwelingen en Roël Koopmans goede zaken gedaan. Door beiden 3 punten te scoren maakten zij een enorme sprong in de nieuwe tussenstand. Ook Jaimy Bakker is eindelijk in vorm en wist de top 10 binnen te dringen. Daarnaast is Jurrian Verweij bezig met een grote opmars: hij krijgt zelfs het podium in het vizier.

Koploper is en blijft Vincent Langstraat, met een vooralsnog ongekend hoog winstpercentage. Aan de top blijven is vaak moeilijker dan aan de top komen. In de komende snelschaakrondes kunnen echter al wel wat beslissingen gaan vallen!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord