Jabber al-Yassin grijpt plek 3 in Groep 1, Angel Theivendram onverslaanbaar in Groep 2

Angel is momenteel het sterkste meisje bij de schaakjeugd

SLIEDRECHT – Jabber al-Yassin heeft zichzelf afgelopen donderdag naar een fraaie derde plek gespeeld in de tussenstand van de reguliere jeugdcompetitie. Na 3 partijen in De Havik wisselde hij stuivertje met concurrent Jurrian Verweij, die minder partijen in winst wist om te zetten. De overige voorlopige podiumbezetters, Willem Theunisse en Barend van Dieren, kwamen door quarantaineverplichtingen niet in actie. In Groep 2 stevent Angel Theivendram af op een eerste vermelding in de Sliedrechtse geschiedenisboeken. Met een winstpercentage van bijna 90% is Angel momenteel koploper en de sterkste chessqueen van de Sliedrechtse schaakjeugd.

Zie hier de nieuwe tussenstanden in de strijd om het Sliedrechtse jeugdkampioenschap. Komende donderdag staan ronde 22 en 23 van de reguliere competitie op het programma. Ook nieuwe jeugdspelers zijn van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord