Sliedrechtse junioren scoren goed in Zuid-Holland Jeugdcup

Sliedrecht bleef overige teams ruim voor

SLIEDRECHT – Afgelopen woensdagavond vond de tweede speelronde plaats van de online Zuid-Holland Jeugdcup. Nadat het team van Sliedrecht vorige maand soeverein poule D wist te winnen, was er promotie naar poule C. Ook deze poule wist Sliedrecht vanavond op www.lichess.org te winnen, met een klinkende eindscore van 90. (De eindscore is een optelling van de 4 best scorende spelers van een vereniging.) Sliedrechtse topper was dit keer Jurrian Verweij, die binnen een uur maar liefst 28 punten wist te scoren voor het team. Ook Theo Theunisse klikte zeer goed: al de partijen die hij speelde, wist hij te winnen. Chapeau!

In totaal zijn er 6 speelronden. De finaleavond van de Zuid-Holland Jeugdcup staat gepland op 21 april 2021, hopelijk achter de vertrouwde houten borden. Speelronde 3 staat gepland op 13 januari 2021.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord