Camille Breedveld kampioen groep 3 in Online Competitie

Camille Breedveld, kampioen van groep 3

SLIEDRECHT – De 4e Online Competitie bij de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht kende in Camille Breedveld voor het eerst een internationale kampioen. De jeugdige Française speelde een sterk toernooi en wist met overmacht groep 3 te winnen. Het talent heeft Camille van niemand vreemd, want vader Ronald speelde voor zijn verhuizing naar Frankrijk jaren lang in het eerste team van Sliedrecht. Camille is tijdens de Online competities snel sterker geworden en dat bewees ze nu met een krachtig kampioenschap.

In dezelfde groep 3 eindigden het Papendrechtse talent Louis Liu keurig als tweede, terwijl voormalig huisschaker Simon Kadijk opnieuw op het podium terecht kwam met een derde plaats.

Johan vd Griend, kampioen gr 2

Groep 2 werd een prooi voor Dordtenaar Johan van de Griend, die zijn eeuwige jacht op hoofdprijzen eindelijk beloond zag worden. Hij bleef Arco van Houwelingen ruim voor, terwijl Luana Mensing sterk als derde wist te eindigen.

De kampioen van groep 1 was vorige week al bekend, maar wie Peter van den Bergh, op het podium zouden vergezellen nog niet. Uiteindelijk wist William Gijsen als tweede te eindigen, terwijl Wout ‘Poulidor’ Boer zijn naam als eeuwige tweede net niet waar wist te maken, maar wel keurig als derde eindigde voor veel aanstormende talenten.

De 4e Online Competitie zit er weer op, maar dat betekent niet het einde van de digitale schaakcompetities. Helaas gaat er begin januari nog niet geschaakt worden in De Havik, maar wel achter de inmiddels gebruikelijke beeldschermen. De 5e Online Competitie start op donderdag 7 januari 2021.

Klik hier voor de eindstand van de 4e Online Competitie.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord