Luana Mensing & The Queen’s Gambit

Luana Mensing poseert als Beth Harmon uit The Queen’s Gambit

SLIEDRECHT – Het succes van de Netflix-serie The Queen’s Gambit en het effect daarvan op schakend Nederland is niet onopgemerkt gebleven in de media. Afgelopen weekend heeft AD De Dordtenaar een leuk artikel gepubliceerd waarin onder andere Luana Mensing en Robert van Rekom aan het woord komen. Het artikel is online te lezen op de website van het AD.

In het artikel wordt ook aandacht besteed aan de schaaktrainingen die Schaakvereniging Sliedrecht in januari en februari organiseert. Deze lessen zijn behalve voor onze eigen leden ook gratis bij te wonen door schaakliefhebbers die nog geen lid zijn van de vereniging. Meedoen kan nog steeds, meer informatie en aanmelden kan bij secretaris Robert van Rekom: secretaris@schakendsliedrecht.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord