Corona-Paasbijeenkomst erg goed bezocht

Secretaris Robert van Rekom zit klaar om de leden te ontvangen

SLIEDRECHT – Het is al heel lang geleden dat de leden van Schaakvereniging Sliedrecht elkaar in het echt hebben ontmoet. Schaakvereniging Sliedrecht zou Schaakvereniging Sliedrecht zijn als daar natuurlijk – de coronamaatregelen respecterend – iets op gevonden zou worden. Zo konden alle junioren en senioren afgelopen zaterdag een Paasattentie ophalen, terwijl de winnaars van het Paaseierentoernooi hun prijs in ontvangst konden nemen.

Wout Boer was één van de eerste

En van deze unieke gelegenheid hebben meer dan de helft van de 101 leden gebruik gemaakt. Van 10.00 tot 14.00 uur was het een komen en gaan van de leden, die allemaal even een praatje met één van aanwezige bestuursleden konden maken. Natuurlijk vonden de ontmoetingen buiten plaats en werden de coronamaatregelen door de slimste sporters van Sliedrecht gerespecteerd.

De nestors Frank Stoute en Wim Hokken

Zo konden zelfs nieuwe leden voor het eerst in het “echt” collega leden ontmoeten en kennis maken. Deze nieuwe leden merkten direct dat het sociale aspect en een goede sfeer de speerpunten van de vereniging zijn.

En natuurlijk was de algemene mening dat iedereen snakt naar weer echt schaken in De Havik. Online schaken is een aardig alternatief , maar daarbij wordt het sociale aspect gemist.

Al met al een zeer geslaagd initiatief dat door alle leden op prijs is gesteld. Op naar het wekelijkse contact, we kunnen niet wachten…

GroteKeez en El Presidente
Familie Van Dieën
De jeugdtalenten Langstraat
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord