Jaimy Bakker nieuwe koploper Sliedrechts Jeugdkampioenschap

SLIEDRECHT – Na 10 van de 34 speelronden is jeugdlid Jaimy Bakker de nieuwe nummer 1 in de tussenstand van het Sliedrechts Jeugdkampioenschap. Hij loste Karel Peursem af, die een minder succesvolle speelavond kende. Titelkandidaat Vincent Langstraat is met 38 punten op plek 2 beland.

In Groep 2 blijft Gerard van der Meijden aan de leiding, ondanks het feit dat hij afgelopen donderdag niet speelde. Drie andere concurrenten zijn na donderdag wel op gelijke hoogte met hem gekomen. Ook Rik Slagboom speelde een aantal goede winstpartijen, wat hem een mooie plusscore van +2 opleverde. Komende donderdag speelt de jeugd opnieuw voor het SJK, dit keer 3 partijen met een rustiger speeltempo (15 minuten per persoon per partij). Zie hier de nieuwe tussenstand.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie