Justin Sloots in topvorm bij schaakjeugd (update 18 juli)

Justin is in topvorm

SLIEDRECHT – In de ronden 21, 22, 23 en 24 van het Jeugdkampioenschap Sliedrecht bleek Justin Sloots in topvorm. De jeugdspeler wist namelijk al zijn partijen in groep 2 te winnen. Vier keer konden zijn tegenstanders de koning omleggen tegen de favoriet uit Bleskensgraaf. Justin gaat steeds beter spelen en is bijna te sterk voor groep 2.

In dezelfde groep kenden Gerard van der Meijden, Rik Slagboom en Niels Theunisse 3 winstpartijen (en daarmee 2 punten voor het klassement) en hebben nog enigszins de koploper in zicht. Nieuwkomer Bastiaan Quellhorst speelde ook zeer sterk wist tweemaal te winnen

Ook de ‘kleintjes’ deden het uitstekend. Zo noteerden Milan Kantashamy en Lavan Kamaluban beiden 2 winstpartijen

Vincent, koploper groep 1

De debuterende wedstrijdleider Rik Versteeg deed het uitstekend en zag in groep 1 Vincent Langstraat excelleren. De ‘oudste’ Langstraat wist al zijn 4 partijen te winnen en gaat fier aan kop. Jaimy Bakker speelt al sinds corona heel sterk en staat keurig tweede. Jurrian Verweij krabbelde weer wat op en greep driemaal aan het langste eind.

Aanstaande donderdag hebben de volgende rondes plaats van het Sliedrechts Jeugdkampioenschap: 3 partijen met 15 minuten per persoon op de klok. Door de innovatieve puntentelling zijn er nog veel titelkandidaten in groep 1 en 2. Zie hier de verse tussenstanden.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie