Rik Versteeg in topvorm in ronde 9 Rapid-vierdaagse

Rik Versteeg bewees zijn topvorm

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag liet jeugdtrainer Rik Versteeg zien dat de jeugdtrainingen hem zelf ook goed doen. Versteeg wist namelijk al zijn partijen (3) in winst om te zetten. Daardoor steeg hij flink in categorie C van de Rapid-Vierdaagse bij Schaakvereniging Sliedrecht. Versteeg heeft nu zelfs nog uitzicht op een podiumplaats. Aanstaande donderdag heeft de apotheose plaats van het succesvolle vakantietoernooi.

Peter scoorde ook 3 uit 3


In categorie A – de groep met de favorieten – was er een welkome comeback van Floris Verweij, die direct liet zien het schaken niet verleerd te hebben. Integendeel, ook Verweij wist zijn 3 partijen te winnen. Dat deed ook Peter van den Bergh, zodat het aan de kop dringen is geblazen. Ook William Gijsen, Arjan Kreukniet en Tim Schakel doen nog mee in de strijd om de titel.

In Categorie B ligt de strijd nog volledig open, Hier zijn Jeroen Brandsma, Jurgen de Haan, Martin Prins en Kees van der Does de kanshebbers.

Aanstaande donderdag heeft dan ook een verwachte spannende apotheose op het programma van toernooidirecteur Joost Stoker.

De nieuwe tussenstand na 9 ronden vind je hieronder. Volgende week wordt de eindklassering opgemaakt. Prijzen zijn er voor de kampioen én voor de top 3 per ratingcategorie. Het minimumaantal te spelen partijen voor een plek in de eindklassering bedraagt 6.

Rik in één van zijn winstpartijen
Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord