Top 3 blijft bij elkaar

William nadert de 1e plaats

SLIEDRECHT – Ook na de 23e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht blijft de top 3 hetzelfde. Koploper Peter van den Bergh en nummer drie Arjan van der Leij speelden tegen elkaar en kwamen al snel remise overeen. William Gijsen won in een lange partij van Hans Klein en kruipt zo weer dichter naar Van den Bergh toe.

Wim Hokken komt de top 5 binnen na gedegen winst op Dana Verheij en heeft, met nog 7 ronden te gaan, nog een goede kans de top 3 te bereiken. Jorik Klein won voor de derde keer op rij en zet zijn opmars voort.

Sami Al-yasin had veel tijd nodig om de juiste zetten te vinden tegen Luana Mensing, maar wist uiteindelijk toch te winnen. Ferhat Erdogan verrekende zicht tegen Tjerry Hut en moest zijn koning omleggen.

Onderaan was er nuttige winst voor Cees Moes tegen Leo Koppelaar en Johan Gijsen die zich uit verloren positie terug knokte tegen Mark van Hulst.

Johan Gijsen speelde sterk

A.s. donderdag wordt de 24e ronde gespeeld. A.s. zaterdag wordt de 40e editie van het Alblasserwaardtoernooi gespeeld. Inschrijven voor dit populaire toernooi is nog steeds mogelijk.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord