Komende donderdag: eerste speelavond Sliedrechtse Snelschaakcompetitie

SLIEDRECHT – Leden van Schaakvereniging Sliedrecht spelen elk seizoen om drie titels: naast de strijd om het reguliere kampioenschap en de titel ‘Rapidkampioen’, wordt er ook jaarlijks een Snelschaakkoning of -koningin gekroond. Dit seizoen vindt het snelschaakkampioenschap plaats op 2 speelavonden: donderdag 14 april en donderdag 23 juni. Op beide avonden staan er 5 ronden op de rol, per ronde worden 2 partijen tegen eenzelfde tegenstander gespeeld. Komende donderdag dus speelavond 1, waar naast punten en gezelligheid ook kakelverse eieren van de boer te verdienen zijn. Wees welkom, ook voor toekomstige leden staan de deuren van De Havik weer wagenwijd open!

Strijd leveren, met 3 minuten plus 3 seconden per zet op de klok
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord