Help Ed Grootveld de Vierdaagse door!

Help Ed de Vierdaagse door!

SLIEDRECHT – Ook dit jaar gaat Ed Grootveld – of beter bekend als Ed Trompet – proberen voor de 38e keer de Vierdaagse van Nijmegen te gaan voorkomen. Opnieuw, omdat eerdere pogingen strandden door ongemakken als een te grote blaar en natuurlijk door corona. En ook dit jaar loopt Ed, die eigenlijk een hekel aan wandelen heeft, voor het goede doel. Ed probeert zoveel mogelijk geld binnen te halen voor een prachtig project van de zendelingen Peter en Annemarie Dekker, die in Sulawesi (Indonesië) heel goed werk doen.

De opbrengst van de actie van Ed wordt dus besteed aan mensen in Zuid-Sulawesi. Helpt u ook Ed mee om een zo hoog mogelijk bedrag binnen te halen? Zo ja, doneer dan wanneer u Ed met zijn collectebus ziet staan, op de markt of bij AH te Sliedrecht. Geld overmaken kan ook via www.edtrompetloopt.nl of via www.sulalam.com/ed-loopt.

Kijken of Ed zijn streefbedrag van € 5.000 weet te overtreffen. En hopen dat hij op de laatste dag met zijn eeuwige trompetgeschal de finish op Via Gladiola zal halen!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord