Donderdag 6 april: Eierschaak, laatste speelavond snelschaakcompetitie 2022-2023

SLIEDRECHT – Op donderdag 6 april worden de rondes 11 t/m 15 van de Sliedrechtse snelschaakcompetitie gespeeld. Alle leden van Schaakvereniging Sliedrecht zijn weer van harte welkom, de aftrap is om 20:15. De tussenstand is hiernaast te raadplegen. Per ronde worden er twee partijen gespeeld: eenmaal met wit, eenmaal met zwart. Het speeltempo is op veler verzoek: 5 minuten + 2 seconden increment per zet. Om een plek in de definitieve eindrangschikking te bemachtigen, moeten in totaal minimaal 8 rondes zijn meegespeeld. Weet Jorik Klein zijn titel van 2022 te prolongeren? We weten het 6 april rond 23:00.

Traditioneel zijn ook dit jaar op de laatste donderdag voor het Paasweekend eieren te verdienen, op basis van de resultaten in de rondes 11 t/m 15. Uiteraard is het mogelijk om slechts een deel van de rondes mee te spelen: geen enkele deelnemer gaat zonder verse eieren naar huis!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie