‘Ridder’ van Rekom gehuldigd

Ridder van Rekom

Na op woensdagochtend door de burgemeester van Sliedrecht te zijn gedecoreerd, wachtte de kersverse ‘ridder’ van Rekom nog een tweede verrassing: aan het einde van de middag kreeg hij nog een officiële huldiging door leden van de vereniging en vele andere vrienden en familie in de Havik.

De huldiging begon met een mooie toespraak van voorzitter Marcel Klein waarin uit de doeken werd gedaan hoe de toekenning van de koninklijke onderscheiding tot stand was gekomen. Met maar liefst 5 aanbevelingsbrieven, geschreven door o.m. een lid van de raad van bestuur van Carante Groep en mede-ridder Hans Berrevoets. Uiteindelijk bleken deze aanbevelingen voldoende te zijn om de koning over de streep te trekken en de onderscheiding toe te kennen.

Daarna werd Jerry officieel ‘geridderd’ door Hans Berrevoets, die daarmee Jerry terugbetaalde voor zijn huldiging van 10 jaar geleden. Helaas waren schaakvrienden Frank Stoute en Ronald Breedveld niet aanwezig, maar zij hadden een digitale bijdrage aangeleverd die dan ook voor iedereen ten gehore werden gebracht.

Marcel had alle aanbevelingsbrieven en nog een aantal zaken verzameld en dit in een speciale editie van het clubblad samengevoegd. Het eerste (gedrukte) exemplaar werd aan Jerry uitgereikt en digitaal onder alle leden verspreid.

Een sociale editie van het clubblad voorJerry

Uiteraard werd Jerry nog voorzien van de nodige bossen bloemen en cadeaus en aansluitend werd de huldiging afgesloten met een hapje en een drankje.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord