Rik Slagboom ruikt een promotieplaats

Rik, koploper groep 2

SLIEDRECHT – Op de derde Rapid-speelavond bij de Sliedrechtse schaakjeugd heeft Rik Slagboom zich opnieuw van zijn beste kant laten zien. Door wederom al zijn partijen te winnen, staat de assistent-manager van de Avonturenboerderij in Groot-Ammers dominant aan kop in Groep 2, met 10 uit 10. Op gepaste afstand volgt zijn grote concurrent voor titel Christian Verhoeff, met 90% aan winstpercentage. Nieuwkomers Chiel en Adham deden hun eerste ervaring op en hebben grote aspiraties.

In de hoogste groep speelden de nummers 1 en 2 niet. Dit betekende dat achtervolgers Micha en Jaimy dichterbij konden komen. Dit dezen zij dan ook met verve. De strijd om de laatste plaatsen wordt eveneens steeds heftiger: William, Bart, Justin en Julian wisselen per partij een stuivertje. De nieuwe tussenstanden zijn hier te raadplegen.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie