A-team

Het vernieuwde A-team

Ook dit jaar (2018) speelt het Sliedrechtse A-team weer mee in de Meesterklasse A om het Nederlands kampioenschap. Het Sliedrechtse kwartet bestaat uit Marijn den Hartog, William Gijsen, Adrian Mensing en Jorik Klein. Teamleider is Marcel Klein, die op deze plaats verslag zal doen van de 4 speelzaterdagen.

Klik hier voor alle rangen en standen van de Meesterklasse A.

 • A team wordt 3e van Nederland in Meesterklasse A (12/2/2018)

  Het A team schrijft historie voor Schaakvereniging Sliedrecht

  Het Sliedrechtse A team heeft de meesterklasse A van dit jaar fantastisch weten af te sluiten met een 3plek. Een prachtige prestatie van dit team!  3e van Nederland in een sterk deelnemersveld is een uitstekende prestatie van het team wat al jaren in de hoogste jeugdklasse voor teams van Nederland speelt.  Marijn den Hartog, William Gijsen, Jorik Klein en Adrian Mensing bezorgen Sliedrecht een historische podiumplaats. Basisspeler Jorik Klein schrijft:

  (meer…)

 • Podiumplaats lonkt voor Sliedrechts A team in de Meesterklasse! (11/11/2018)

  Het succesvolle A team

  Op de derde dag van de Meesterklasse A heeft het Sliedrechtse team een belangrijke stap gezet richting een podiumplaats. Het team van Marijn den Hartog, Willam Gijsen, Jorik Klein en Adrian Mensing was ook op de deze speeldag niet te kloppen en voegde 3 matchpunten toe aan het totaal.  Na 3 speeldagen staat Sliedrecht ongedeeld tweede in de hoogste jeugdklasse van Nederland.  Een ongekend succes voor de schaakvereniging!  Jorik Klein doet verslag:

  (meer…)

 • A-team blijft meedoen in de top van Nederland (9/30/2018)

  Het team in de nieuwe shirts van sponsor Antea

  DEN BOSCH – Op de tweede dag van de JCC Meesterklasse heeft Sliedrecht opnieuw laten zien dat het in de top van Nederland mee kan draaien.  Tegen titelfavoriet STB uit Oosterhout werd wel verloren, maar in de middagwedstrijd tegen concurrent De Klim Op uit Capelle aan de IJssel werd een mooie overwinning behaald.  Jorik Klein doet verslag:

  (meer…)

 • Meesterklasse A team sterk uit de startblokken! (9/2/2018)

  Het A team in de Meesterklasse A

  DEN BOSCH –  Het nieuwe seizoen is ook voor onze topjeugd weer gestart.  Opnieuw speelt ons A team op het hoogste niveau in Nederland mee.  In de Meesterklasse A speelt ons team dat bestaat uit Marijn den Hartog, William Gijsen, Jorik Klein en Adrian Mensing op 4 zaterdagen in de komende maanden in totaal 8 ronden tegen de beste jeugdteams uit Nederland.

   

  (meer…)

 • Sliedrechts A team in de middenmoot van de Meesterklasse (12/9/2017)

  Het Meesterklasse A team met Andrew, Adrian, Marijn en Jorik op een eerdere speeldag

  Op de laatste dag van de Meesterklasse A heeft het Sliedrechtse team uiteindelijk 1 punt weten te scoren. Het team eindigt daarom uiteindelijk in de middenmoot met 8 matchpunten uit 8 partijen

   

   

  (meer…)