A-team

Het vernieuwde A-team

Ook dit jaar (2018) speelt het Sliedrechtse A-team weer mee in de Meesterklasse A om het Nederlands kampioenschap. Het Sliedrechtse kwartet bestaat uit Marijn den Hartog, William Gijsen, Adrian Mensing en Jorik Klein. Teamleider is Marcel Klein, die op deze plaats verslag zal doen van de 4 speelzaterdagen.

Klik hier voor alle rangen en standen van de Meesterklasse A.

 • Vernieuwd A team actief in de Meesterklasse A (10/6/2020)
  Het nieuwe A-team

  SLIEDRECHT –  De afgelopen jaren waren we als Sliedrecht behoorlijk succesvol in de Meesterklasse A.  Met Marijn den Hartog, Adrian Mensing, Jorik Klein en William Gijsen werden grote successen behaald. Nu deze 4 succesvolle schakers zijn ingehaald door de tijd, stond Schaakvereniging Sliedrecht voor de opgave om een nieuw team af te vaardigen.  Gelukkig is er in de regio veel talent en is er ook een nieuw team opgestaan.

  (meer…)
 • Sliedrechtse A-team gehuldigd (12/13/2019)
  Het succesvolle A-team

  SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag is het A-team van Schaakvereniging Sliedrecht gehuldigd. Voor de tweede keer op rij is het talentvolle team derde van Nederland geworden tijdens het officiële Nederlandse kampioenschap van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond. Voorzitter Jerry van Rekom zette het succesvolle kwartet terecht in het zonnetje.

  (meer…)
 • Sliedrechts A-team derde van Nederland (12/1/2019)

  ROTTERDAM – Op de laatste dag van de Meesterklasse A is ons A team er weer in geslaagd om op het podium te eindigen. De twee topteams waren allang niet meer in te halen en de derde plaats leek het hoogst haalbare, maar de concurrentie was groot. In hun laatste jaar als A team hebben Marijn den Hartog, William Gijsen, Jorik Klein en Adrian Mensing opnieuw een prestatie van formaat neergezet. De vereniging is trots op deze jeugdspelers. Teamleider Jorik Klein bericht over de laatste dag:

  Jorik Adrian, Marijn en William, het succesvolle A team
  (meer…)
 • Sliedrechts A team nog steeds op podiumkoers (11/10/2019)

  Marijn den Hartog, Adrian Mensing, Jorik Klein en William Gijsen

  Ook na de 3e dag van de Meesterklasse A bij JeugdClub Kampioenschappen blijft het A team het uitstekend doen.  Met 8 matchpunten staat het team op de 3e plaats en heeft alles nog in eigen hand om wederom een podiumplaats te bereiken.  Teamleider Jorik Klein schrijft over de derde dag:

  (meer…)

 • Sliedrechts A team blijft na dag 2 in de top meedraaien (10/6/2019)

  Het A team bond de strijd weer aan

  ROTTERDAM: Ook na de tweede speeldag in de Meesterklasse A doet het Sliedrechtse kwartet (Marijn den Hartog, William Gijsen, Jorik Klein en Adrian Mensing) nog goed mee in de top.  Met 1 overwinning en 1 verlies is nog van alles mogelijk.  Jorik Klein schrijft hierover:

  (meer…)