A-team

Het vernieuwde A-team

Ook dit jaar (2018) speelt het Sliedrechtse A-team weer mee in de Meesterklasse A om het Nederlands kampioenschap. Het Sliedrechtse kwartet bestaat uit Marijn den Hartog, William Gijsen, Adrian Mensing en Jorik Klein. Teamleider is Marcel Klein, die op deze plaats verslag zal doen van de 4 speelzaterdagen.

Klik hier voor alle rangen en standen van de Meesterklasse A.

 • Meesterklasse A team sterk uit de startblokken! (9/2/2018)

  Het A team in de Meesterklasse A

  DEN BOSCH –  Het nieuwe seizoen is ook voor onze topjeugd weer gestart.  Opnieuw speelt ons A team op het hoogste niveau in Nederland mee.  In de Meesterklasse A speelt ons team dat bestaat uit Marijn den Hartog, William Gijsen, Jorik Klein en Adrian Mensing op 4 zaterdagen in de komende maanden in totaal 8 ronden tegen de beste jeugdteams uit Nederland.

   

  (meer…)

 • Sliedrechts A team in de middenmoot van de Meesterklasse (12/9/2017)

  Het Meesterklasse A team met Andrew, Adrian, Marijn en Jorik op een eerdere speeldag

  Op de laatste dag van de Meesterklasse A heeft het Sliedrechtse team uiteindelijk 1 punt weten te scoren. Het team eindigt daarom uiteindelijk in de middenmoot met 8 matchpunten uit 8 partijen

   

   

  (meer…)

 • A team stunt op tweede dag en staat op tweede plaats! (9/30/2017)

  Het A team met Andrew, Adrian, Marijn en Jorik

  DEN BOSCH –  Na een uitstekende start van ons A team tijdens de Jeugdclub Kampioenschappen in de Meesterklasse A stonden vandaag ronde 3 en 4 (van de in totaal 8 ronden) op het programma. Aan het eind van die tweede dag kunnen we maar 1 ding zeggen. Opnieuw een fantastische dag met een mooi einde.

  (meer…)

 • A-team start uitstekend in Meesterklasse (9/10/2017)

  Het A-team aan de start tegen De Waagtoren

  DEN BOSCH – Het Sliedrechtse A-team is het NK Jeugd uitstekend begonnen. Het team bestaande uit Marijn den Hartog, Jorik Klein, Andrew en Adrian Mensing startte de eerste dag met 3 matchpunten, waaronder één tegen favoriet HMC Calder. De succesvolle vervangende teamleider Henk Mensing doet verslag van de voor de Sliedrechtse jongens inmiddels gebruikelijke bloedstollende wedstrijddag.

  Het schaakseizoen is weer van start gegaan en dan weet je als teamleider dat je weer gaat genieten van de schaakstreken van het meesterklasse A team.

  (meer…)

 • A-team 6e van Nederland! (12/11/2016)
  20160910_135102

  Het succesvolle A-team. Marijn, Adrian, Jorik en Andrew

  DEN BOSCH – Na 4 zaterdagen en 8 ronden schaken tegen andere jeugdteams heeft ons A-team, bestaande uit Marijn den Hartog, Andrew Mensing, Jorik Klein en Adrian Mensing een keurige 6e plaats behaald.  In een sterk bezette Meesterklasse A is dit voor het team een mooie prestatie.  Met een uitstekende eindsprint op de laatste speeldag wist het team (na 2 mindere dagen) toch de weg naar boven te vinden en zo bij de beste teams van Nederland te eindigen.

  (meer…)