Sliedrecht 2

Coach Kees vd Does

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht speelt, net als Sliedrecht 1, in het seizoen 2019-2020 in de derde klasse van de landelijke competitie van de KNSB

Na de promotie van vorig seizoen moet het team bewijzen sterk genoeg te zijn voor deze KNSB-klasse. De geroutineerde teamleider Kees van der Does heeft zich flink geweerd tijdens de transferperiode en heeft de beschikking over 6 routiniers met een lang verleden in het eerste team en uit 2 talentvolle jeugdspelers, die het hoge niveau zeker aan moeten kunnen.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de derde klasse F van de KNSB.

 • Tweede team laat volle winst liggen in Delft (11/2/2019)

  Playing Captain Kees

  DELFT – In de tweede ronde van de landelijke competitie van de KNSB heeft het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht de volle winst laten liggen tegen DSC 4 uit Delft. Teamleider Kees van der Does zag zijn team gelijkspelen en na 2 rondes staan de Sliedrechtse reserves wel gedeeld bovenaan in 3F. (meer…)

 • Dana Verheij kent superdebuut in KNSB-competitie (9/29/2019)

  Dana (2e vl) kende een uitstekend KNSB-debuut

  SLIEDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht is haar competitie in de derde klasse van de KNVB-competitie met een stunt begonnen. Mede dankzij een superdebuut van Dana Verheij werd favoriet Zuid Limburg 4 met 4,5-3,5 verslagen. Supertalent Dana zorgde voor de enige winstpartij in de spannende wedstrijd. (meer…)

 • Sliedrecht 2 wint en promoveert! (5/11/2019)

  De succesvolle teamleider Kees vd Does

  DORDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft de degradatie uit de derde klasse van de KNSB-competitie van vorig seizoen direct weggewerkt. Na 9 wedstrijden in de vierde klasse G werd zonder verlies een keurige tweede plaats behaald. dat betekent automatisch promotie naar de derde klasse. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd gewonnen van Dordrecht 2 en wel met 3,5-4,5.

  (meer…)

 • Tweede team laat favoriet ontsnappen (4/14/2019)

  Wim gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het moest een Supersaterday worden voor Schaakvereniging Sliedrecht. Zowel het eerste als tweede team moest tegen de kampioensconcurrent. Op papier beide kansloze wedstrijden. Dat werd het voor het eerste team, maar het tweede team liet favoriet Drie Torens 1 met een gelijkspel ontsnappen. (meer…)

 • Tweede team doet wat het moet doen (3/16/2019)

  Hans Klein gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging is afgelopen zaterdag ook in de zevende ronde ongeslagen gebleven in de vierde klasse G van de landelijke competitie van de KNSB. Tegen degradatiekandidaat Krimpen ad IJssel boekte het team van teamleider Kees van der Does een gedegen 5,5-25 overwinning. Daarmee blijft het tweede team in de race om het kampioenschap. (meer…)

Geef een reactie