Sliedrecht 2

Nu al kopzorgen voor teamleider Kees vd Does

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht doet niet veel onder voor het eerste team en speelt in het seizoen 2018-2019 ook in de landelijke competitie van de KNSB en wel in de nieuw geformeerde vierde klasse.

Na de nipte degradatie van vorig seizoen moet het team bewijzen sterk genoeg te zijn voor de vierde klasse van de KNSB.  De geroutineerde teamleider Kees van der Does heeft zich flink geweerd tijdens de transferperiode en heeft de beschikking over 6 routiniers met een lang verleden in het eerste team en uit 2 talentvolle jeugdspelers, die het hoge niveau zeker aan moeten kunnen.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de vierde klasse G van de KNSB.

 • Sliedrecht 2 wint en promoveert! (5/11/2019)

  De succesvolle teamleider Kees vd Does

  DORDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft de degradatie uit de derde klasse van de KNSB-competitie van vorig seizoen direct weggewerkt. Na 9 wedstrijden in de vierde klasse G werd zonder verlies een keurige tweede plaats behaald. dat betekent automatisch promotie naar de derde klasse. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd gewonnen van Dordrecht 2 en wel met 3,5-4,5.

  (meer…)

 • Tweede team laat favoriet ontsnappen (4/14/2019)

  Wim gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het moest een Supersaterday worden voor Schaakvereniging Sliedrecht. Zowel het eerste als tweede team moest tegen de kampioensconcurrent. Op papier beide kansloze wedstrijden. Dat werd het voor het eerste team, maar het tweede team liet favoriet Drie Torens 1 met een gelijkspel ontsnappen. (meer…)

 • Tweede team doet wat het moet doen (3/16/2019)

  Hans Klein gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging is afgelopen zaterdag ook in de zevende ronde ongeslagen gebleven in de vierde klasse G van de landelijke competitie van de KNSB. Tegen degradatiekandidaat Krimpen ad IJssel boekte het team van teamleider Kees van der Does een gedegen 5,5-25 overwinning. Daarmee blijft het tweede team in de race om het kampioenschap. (meer…)

 • Tweede team boekt ongeslagen winst (2/9/2019)

  Topscorer Wim Hokken gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Eindelijk weer op oorlogssterkte boekte het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht een prima winst in de zesde ronde van de landelijke competitie. Tegen runner up Moira Domtoren 2 boekte het team van teamleider Kees van der Does een gedegen 5,5-2,5 winst. Vooral de kopborden met de gebroeders Mensing deden van zich spreken. Uiteindelijk werd er zonder een verliespartij gewonnen (meer…)

 • Tweede team laat koppositie glippen (12/16/2018)

  Hans stelde het punt veilig

  UTRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht is afgelopen zaterdag in de vijfde ronde ongeslagen gebleven. Tegen De Rode Loper 1 werd echter onnodig met 4-4 gelijk gespeeld. Door het puntverlies moest het team van teamleider Kees van der Does de koppositie overdragen aan favoriet Drie Torens. Met nog 4 ronden te gaan is er echter nog van alles mogelijk.

  (meer…)

Geef een reactie