Sliedrecht 2

Teamleider Joost Stoker

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht speelt, net als Sliedrecht 1, in het seizoen 2021-2022 in de derde klasse van de landelijke competitie van de KNSB

Het team bestaat voornamelijk uit routiniers. Versterking kwam er in de personen van Meinte Smink en Johan van der Griend, terwijl Hans Klein vanuit het eerste het tweede team komt versterken. De teamleiders Joost Stoker en Jerry van Rekom gaan voor enkele stunts in 3G.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de derde klasse G van de KNSB.

 • Kansloze wedstrijd voor tweede schaakteam (9/19/2021)
  Eindelijk weer volle bak in De Havik

  SLIEDRECHT – De herstart van de landelijke schaakcompetitie bracht het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht geen goede start. Tegen het zwaar favoriete S. Landau Axel 1 werd een kansloze 2,5-5,5 nederlaag geleden. De Sliedrechtse reserves zullen in de derde klasse G moeten gaan knokken om handhaving te realiseren. De teamleiders Joost Stoker en Jerry van Rekom hebben de beschikking over enkele nieuwe routiniers, maar zagen jeugdspelers vertrekken.

  (meer…)
 • Tweede team laat favoriet beetje zweten (3/7/2020)
  Kopzorgen voor teamleider Kees

  ARNHEM – Op papier zou het voor ASV 2, de tegenstander in de 6e ronde van de KNSB-competitie van het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht, een makkie moeten worden. De einduitslag van 5,5-2,5 zou dat ook wel zeggen, maar niets was minder waar. Het team van playing captain Kees van der Does heeft goed geknokt en er had zeker meer ingezeten.

  (meer…)
 • Sliedrecht 2 kansloos tegen CSV (2/1/2020)
  Kopzorgen voor teamleider Kees vd Does

  SLIEDRECHT – Ondanks het feit dat de tegenstander van de Sliedrechtse reserves in de vijfde ronde van de KNSB-competitie onderaan stonden werd er een kansloze 2-6 nederlaag gelden tegen CSV. Teamleider kees van der Does zag een ongelijke strijd, waarin zeker kansen zijn gemist, maar de uiteindelijke dikke nederlaag was verdiend.

  (meer…)
 • Onnodige nederlaag tweede team (12/14/2019)
  Wout Boer won fraai

  LEIDEN – Na 12 ongeslagen wedstrijden kwam er in Leiden een einde aan de ongeslagen reeks van teamleider Kees van der Does met zijn tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht. Tegen LSG 4 werd een nipte en tevens onnodige nederlaag geleden. Met 4.5-3.5 bleven de punten in één van de oudste steden van Nederland.

  (meer…)
 • Tweede team laat Drie Torens opnieuw zweten (11/24/2019)

  Spanning bij de teamleider

  SLIEDRECHT – Opnieuw werd de wedstrijd tussen het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht en het eerste team van Drie Torens (Tilburg) een ware clash. En opnieuw eindigde wedstrijd in 4-4, net als vorig seizoen, maar nu in de derde klasse van de KNSB-competitie. Teamleider Kees van der Does zag vooral zijn kopmannen, de gebroeders Mensing, schitteren. (meer…)

Geef een antwoord