Sliedrecht 2

Nu al kopzorgen voor teamleider Kees vd Does

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht doet niet veel onder voor het eerste team en speelt in het seizoen 2018-2019 ook in de landelijke competitie van de KNSB en wel in de nieuw geformeerde vierde klasse.

Na de nipte degradatie van vorig seizoen moet het team bewijzen sterk genoeg te zijn voor de vierde klasse van de KNSB.  De geroutineerde teamleider Kees van der Does heeft zich flink geweerd tijdens de transferperiode en heeft de beschikking over 6 routiniers met een lang verleden in het eerste team en uit 2 talentvolle jeugdspelers, die het hoge niveau zeker aan moeten kunnen.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de vierde klasse G van de KNSB.

 • Tweede team laat koppositie glippen (12/16/2018)

  Hans stelde het punt veilig

  UTRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht is afgelopen zaterdag in de vijfde ronde ongeslagen gebleven. Tegen De Rode Loper 1 werd echter onnodig met 4-4 gelijk gespeeld. Door het puntverlies moest het team van teamleider Kees van der Does de koppositie overdragen aan favoriet Drie Torens. Met nog 4 ronden te gaan is er echter nog van alles mogelijk.

  (meer…)

 • Sliedrecht 2 consolideert koppositie (11/25/2018)

  Een kijkje in de Brabantse keuken

  GOIRLE – Met een 4-4 gelijkspel staat het tweede team van onze mooie club op poleposition in klasse 4G. Man of the match werd kopman Adrian, die na een zenuwslopende partij het matchpunt veilig stelde tegen EGS 1.

  Teamleider Kees van der Does was dan ook verdeeld tevreden. Vooral de staartborden zorgden voor de punten, terwijl de kopborden het zwaar hadden.

  (meer…)

 • Tweede team op ramkoers (11/4/2018)

  Wout gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft in de derde ronde van de landelijke competitie huisgehouden tegen Paul Keres 4. Al is huishouden in een thuiswedstrijd in de volleybaltempel De Basis eigenlijk een uitwedstrijd. De manschappen van teamleider Kees van der Does gaven de volleyballers van Sliedrecht Sport het juiste voorbeeld door met 6-2 te winnen. (meer…)

 • Tweede team knokt zich naar winst in Oss (10/6/2018)

  Adrian speelde sterk aan het kopbord

  OSS – In de tweede ronde van de landelijke competitie is het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht ongeslagen gebleven. In het zonnige Oss werd het plaatselijke vlaggenschip na een spannende wedstrijd nipt verslagen met 3,5-4,5. De winnende teamleider – Kees van der Does – zag vooral de gebroeders Mensing uitstekend spelen aan de topborden.

  Aanvankelijk hingen er donkere wolken boven het vooral zonnige Oss voor de Sliedrechtse reserves.  Als je moet spelen in het clubgebouw van Muziekvereniging Hartog vraagt dat eigenlijk om moeilijkheden. (meer…)

 • Tweede team start seizoen uitstekend (9/16/2018)

  Hans Klein gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht is haar competitie in de nieuwe vierde klasse van de KNSB uitstekend begonnen. Tegen één van de favorieten in 4G, Waalwijk 1, werd een eclatante 6-2 zege geboekt. Teamleider kees van der Does zag zijn team vooral aan de staartborden excelleren. Hans Klein bevestigde zijn uitstekende vorm door in aanvallende stijl de Sliedrechtse reserves op een 1-0 voorsprong te zetten. (meer…)

Geef een reactie