Sliedrecht 2

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht doet niet veel onder voor het eerste team en speelt komend seizoen ook in de landelijke competitie van de KNSB. Nog nooit speelde Sliedrecht 2 zo hoog.

Na de verrassende promotie van vorig seizoen moet het team bewijzen sterk genoeg te zijn voor de derde klasse van de KNSB.  De succesvolle teamleider Leo Koppelaar heeft zich flink geweerd tijdens de transferperiode en heeft de beschikking over 5 routiniers met een lang verleden in het eerste team en uit 3 talentvolle jeugdspelers, die het hoge niveau zeker aan moeten kunnen. Maar de sterkte van klasse 3G zorgt ervoor dat Sliedrecht 2 flink moet gaan stunten om handhaving te realiseren.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de derde klasse G van de KNSB.

 • Totale offday tweede team in Zeeland (12/16/2017)

  William kwam van de nul af

  SAS VAN GENT – Als je zo’n eind moet rijden denk je dat de spelers voldoende gemotiveerd zijn om niet met lege handen naar huis te gaan. Dat overkwam het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht echter wel. Ondanks de nodige motiverende toespraken en luxe broodjes van teamleider Leo Koppelaar lieten zijn spelers hem volledig in de steek. Tegen de “oude Belgen” van HWP/Sas van Gent 3 werd een pijnlijke 6-2 nederlaag geleden. (meer…)

 • Tweede team wint overtuigend (11/25/2017)

  Wout speelde een degelijke remise

  SLIEDRECHT – Het was erop er onder voor het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht in de vierde ronde van de landelijke competitie.  Tegen Messemaker 1847 2 moest er gewonnen worden om het degradatiespook even weg te sturen. Teamleider Leo Koppelaar zag zijn team uitstekend spelen en verdiend winnen; 5,5-2,5.

  (meer…)

 • Tweede team laat weer punten liggen (11/5/2017)

  Teamleider Leo blijft positief

  ROTTERDAM – Het zit het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht nog niet mee in het debuutseizoen in de landelijke competitie van de KNSB. Ook tegen favoriet RSR/Ivoren Toren 1 zat er veel meer in dan de uiteindelijke 5-3 nederlaag. Door de derde nederlaag op rij bungelt het team van teamleider Leo Koppelaar nu ergens onderaan in de de derde klasse G. (meer…)

 • Tweede zeperd tweede team (10/7/2017)

  El Presidente gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Je zal maar teamleider zijn van het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht in de KNSB. Je puzzelt je raak met de opstelling en tegen Bergen op Zoom en weet je nooit wie er op komt dagen.Dit keer wel op volle oorlogssterkte gewoon een zware dobber voor de debuterende Sliedrechtse reserves. Dat Sliedrecht 2 vervolgens dan ook  met 2-6 verliest is terecht maar zeer geflatteerd. (meer…)

 • Tweede team debuteert met geflatteerde nederlaag (9/16/2017)

  Teamleider Leo smeerde er lustig op los

  SOUBURG – Als je debuteert in de landelijke competitie dan is dat best spannend. Als je dan ook nog eens bijna naar Engeland moet dan maakt dat je je gehele zaterdag wel bezig bent met een potje schaken. Zo gebeurde dat het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht. Het team van teamleider Leo Koppelaar moest helemaal naar Oost-Souburg om daar aan te treden tegen het plaatselijke vlaggenschip. Dat je dan ook nog eens een geflatteerde 6-2 nederlaag leidt is jammer, maar helaas.

  (meer…)

Geef een reactie