Sliedrecht 2

Nu al kopzorgen voor teamleider Kees vd Does

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht doet niet veel onder voor het eerste team en speelt in het seizoen 2018-2019 ook in de landelijke competitie van de KNSB en wel in de nieuw geformeerde vierde klasse.

Na de nipte degradatie van vorig seizoen moet het team bewijzen sterk genoeg te zijn voor de vierde klasse van de KNSB.  De geroutineerde teamleider Kees van der Does heeft zich flink geweerd tijdens de transferperiode en heeft de beschikking over 6 routiniers met een lang verleden in het eerste team en uit 2 talentvolle jeugdspelers, die het hoge niveau zeker aan moeten kunnen.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de vierde klasse G van de KNSB.

 • Tweede team doet wat het moet doen (3/16/2019)

  Hans Klein gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging is afgelopen zaterdag ook in de zevende ronde ongeslagen gebleven in de vierde klasse G van de landelijke competitie van de KNSB. Tegen degradatiekandidaat Krimpen ad IJssel boekte het team van teamleider Kees van der Does een gedegen 5,5-25 overwinning. Daarmee blijft het tweede team in de race om het kampioenschap. (meer…)

 • Tweede team boekt ongeslagen winst (2/9/2019)

  Topscorer Wim Hokken gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Eindelijk weer op oorlogssterkte boekte het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht een prima winst in de zesde ronde van de landelijke competitie. Tegen runner up Moira Domtoren 2 boekte het team van teamleider Kees van der Does een gedegen 5,5-2,5 winst. Vooral de kopborden met de gebroeders Mensing deden van zich spreken. Uiteindelijk werd er zonder een verliespartij gewonnen (meer…)

 • Tweede team laat koppositie glippen (12/16/2018)

  Hans stelde het punt veilig

  UTRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht is afgelopen zaterdag in de vijfde ronde ongeslagen gebleven. Tegen De Rode Loper 1 werd echter onnodig met 4-4 gelijk gespeeld. Door het puntverlies moest het team van teamleider Kees van der Does de koppositie overdragen aan favoriet Drie Torens. Met nog 4 ronden te gaan is er echter nog van alles mogelijk.

  (meer…)

 • Sliedrecht 2 consolideert koppositie (11/25/2018)

  Een kijkje in de Brabantse keuken

  GOIRLE – Met een 4-4 gelijkspel staat het tweede team van onze mooie club op poleposition in klasse 4G. Man of the match werd kopman Adrian, die na een zenuwslopende partij het matchpunt veilig stelde tegen EGS 1.

  Teamleider Kees van der Does was dan ook verdeeld tevreden. Vooral de staartborden zorgden voor de punten, terwijl de kopborden het zwaar hadden.

  (meer…)

 • Tweede team op ramkoers (11/4/2018)

  Wout gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft in de derde ronde van de landelijke competitie huisgehouden tegen Paul Keres 4. Al is huishouden in een thuiswedstrijd in de volleybaltempel De Basis eigenlijk een uitwedstrijd. De manschappen van teamleider Kees van der Does gaven de volleyballers van Sliedrecht Sport het juiste voorbeeld door met 6-2 te winnen. (meer…)

Geef een reactie