Sliedrecht 3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teamleider Marcel Klein

Het derde team van Schaakvereniging Sliedrecht miste vorig seizoen nipt promotie naar de eerste klasse van de RSB. Dit seizoen wordt er een nieuwe poging gedaan om de aansluiting met de eerste 2 teams te realiseren.

Dit seizoen speelt het team van teamleider Marcel Klein in de tweede klasse B en treft daarin vooral “Rotterdamse” tegenstanders, maar ook streekgenoot Dordrecht. Tijdens de transferperiode denkt de teamleider een gouden slag te hebben geslagen. Dat schept verwachtingen. Kijken of het derde team dat waar kan maken.

Klik hier voor de uitslagen en de stand in 2B.

 • Sliedrecht 3 glorieus kampioen! (3/27/2018)

  Het derde viert de overwinning en het kampioenschap

  MOORDRECHT –  Het 3e team van Schaakvereniging Sliedrecht is kampioen geworden in klasse 2b van de RSB competitie.  Door de overwinning op het 2e team van Schaakvereniging de IJssel uit en in Moordrecht, is het team niet meer in te halen door de stevige concurrentie van Dordrecht, Erasmus en de Pionier.  Een mooi teamprestatie die extra glans kreeg door de overwinning van 6-2.

  (meer…)

 • Sliedrecht 3 – Fianchetto 2 Grrrrr (3/9/2018)

  Doping van Willem Kuiper

  Sliedrecht 3 heeft de een na  laatste horde genomen in in de strijd om het kampioenschap van de RSB klasse 2b.  Thuis tegen Fianchetto 2 wist het team een mooie 6-2 overwinning te boeken, mede dankzij de doping van groenteman Willem Kuiper die de moraal van het team wist op te krikken, door met bananen aan te komen zetten. Volgens onze groenteboer zou dit helpen. En dat bleek!

  (meer…)

 • Sliedrecht 3 wint van Onésimus 2 (2/8/2018)

  Willem wist een mooie partij winnend af te sluiten

  SLIEDRECHT – Het derde team van Schaakvereniging Sliedrecht blijft in de race voor het kampioenschap van klasse 2b in de RSB competitie.  Met een 5,5-2,5 overwinning werd de 4e zege van het seizoen geboekt maar werd onvoldoende aan het bordpuntensaldo gewerkt.  Het wordt bovenin erg spannend tenslotte.  De basis van de overwinning werd gelegd door Willem Kuiper die een mooie partij (uit 1 stuk) wist te winnen. (meer…)

 • Sliedrecht 3 laat het liggen in Hellevoetsluis (12/22/2017)

  Het derde aan de start tegen de Pionier

  Na een uitstekende start van de competitie met 3 overwinningen, leed het derde vanSliedrecht een onnodige  nederlaag tegen de Pionier 1 uit Hellevoetsluis.  Zo is het gelijk weer spannend in Poule 2b van de RSB competitie en zal Sliedrecht 3 de komende ronden nog stevig aan de bak moeten.

  (meer…)

 • Sliedrecht 3 wint topper ruim van Erasmus 3 (11/24/2017)

  Sliedrecht 3 aan de bak

  SLIEDRECHT –  Het derde team van Sliedrecht heeft in de 3e ronde van de RSB Klasse 2b uitstekende zaken gedaan in de topper tegen Erasmus 3.  Op voorhand leek dit een spannende wedstrijd te worden en dat werd het ook,  maar het team zette een uitstekende prestatie neer door met 5,5-2,5 te winnen en zo ruim aan kop te gaan met 6 matchpunten uit 3 wedstrijden.

  (meer…)

Geef een reactie