Sliedrecht 4

Het vierde team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft alsnog een verrassende promotie gemaakt van de derde naar de tweede klasse van de RSB. Een late maar mooie beloning van een goed afgelopen seizoen.

Komend seizoen zal het team zich in klasse 2C moeten gaan bewijzen tegen o.a. de vlaggenschepen van Onésimus en WSV. Zware klasse dus, maar door enkele versterkingen zal het vierde team zeker voor een subtoppositie gaan.

Klik hier voor de uitslagen en de stand in 2C.

 • Vierde team boekt belangrijke overwinning (1/10/2018)

  Vierde team op weg naar stunt

  KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – De mannen van Sliedrecht 4 hebben maandagavond 8 januari goede zaken gedaan in de RSB-uitwedstrijd tegen het derde team van Krimpen aan den IJssel.

  In het tropische pannenkoekenoord zag ploegleider Jaap Euser dat er op de borden aan Sliedrechtse zijde stabiele stellingen werden opgebouwd. Dat was in elk geval een goed begin tegen de op papier veel sterkere tegenstander. (meer…)

 • Flinke zeperd vierde team (12/2/2017)

  De nullen (r) op een rijtje…

  SLIEDRECHT – In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen heeft het vierde team van Schaakvereniging Sliedrecht een flinke zeperd opgelopen. Tegen het op papier al sterkere Overschie 3 leed het team van vervangend teamleider Jerry van Rekom een verdiende nederlaag van 1,5 -6,5. Vooral het ‘gulden middenrif’ liet het met 4-0 volledig afweten. (meer…)

 • Sliedrecht 4 onderuit in Waddinxveen (11/11/2017)

  Debutante Luana kon het niet bolwerken…

  WADDINXVEEN – Wat een verjaardagscadeau voor El Presidente had moeten worden, is uitgelopen op een zware nederlaag. In de tweede ronde van de RSB-competitie speelde Sliedrecht 4 in Waddinxveen tegen het op papier veel sterkere WSV 1.

  Op bord 2 werd een vlugge nederlaag geleden door Frank Stoute die zich vergreep aan een pion met stukverlies tot gevolg. Frank schudde de tegenstander (1853) direct de hand en keerde huiswaarts.

  (meer…)

 • Sliedrecht 4 remiseert in Moerkapelle (10/15/2017)

  Henk Prins (l) gaf het goede voorbeeld

  MOERKAPELLE – Vrijdag 13 oktober 2017, Moerkapelle. Een schaaklocatie met houten aankleding, wat ook zomaar een skihut had kunnen zijn. Teamleider Jaap Euser doet verslag. De eerste externe wedstrijd voor het 4e team van Sliedrecht stond op het programma. Er hoefde gelukkig geen beroep gedaan te worden op invallers. Met Sami al Yasin en Frank Stoute als nieuwkomers (voor Hans Vink en Martin Prins) in de basis waren we compleet. (meer…)

 • Sliedrecht 4 komt halfje tekort (3/26/2017)

  ROTTERDAM – Het is onze strijders uit de vierde linie afgelopen vrijdagavond niet gelukt om een promotieplaats veilig te stellen. De laatste match tegen kampioen RSR Ivoren Toren eindige na een mooie strijd in een puntendeling: 4-4. Deze uitslag bracht de Sliedrechters op een derde plaats in de eindrangschikking. De Dordtse vrienden wisten zodoende op bordsaldo wel een promotieplaats te bemachtigen.

  IMG_2835IMG_2832

  (meer…)

 

Geef een reactie