Sliedrecht 4

Teamleider Jaap Euser

Het vierde team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft een nipte degradatie goed te maken.

In het seizoen 2018-2019 zal het team zich in de derde klasse van de RSB moeten gaan bewijzen. Ook het vierde team kent enkele versterkingen, zodat een hoge notering wordt verwacht van het team van non-playing captain Jaap Euser.

 • Nipt verlies voor vierde team in streekderby (2/19/2020)
  Stichtelijk schaak in de kapel

  DORDRECHT – Dinsdag 18 februari speelde het 2e RSB-team van Sliedrecht de uitwedstrijd tegen De Willige Dame 1. Besloten werd om extra vroeg te vertrekken in verband met de hectiek rondom de afgesloten N3. Dat bleek geen verkeerde keuze te zijn. De gereserveerde 3 kwartier waren hard nodig om van A naar B te reizen.

  (meer…)
 • Vierde team stijgt boven Erasmus uit (1/31/2020)
  Erasmus

  SLIEDRECHT – “Wat gebeurd is, laat zich niet meer ongedaan maken”. Desiderius Erasmus had niet kunnen bedenken dat zijn wijsheid 500 jaar later zou opduiken in de verslaglegging van de RSB-wedstrijd tussen het vierde team van Sliedrecht tegen Erasmus 2. De uitslag, 4.5 – 3.5 in het voordeel van Sliedrecht, laat zich nooit meer ongedaan maken.

  (meer…)
 • Vierde team ge(roet)veegd (12/1/2019)

  Teamleider Jaap Euser doet verslag….

  Tjerry pakte een halfje

  SLIEDRECHT – Het vierde team van Sliedrecht trad afgelopen donderdag aan tegen het sterke Shah Mata 1 uit Rotterdam. Op de meeste borden werd er goed spel vertoond. Later op avond kreeg het krachtsverschil een gezicht en bleek Sliedrecht de mindere partij.

  (meer…)
 • Zware dobber in Dordt voor vierde team (RSB2) (11/8/2019)

  Aan de sta(a)rt

  DORDRECHT – In het verse spoor van grote broer Sliedrecht RSB1 reisde ook het tweede team af naar de Crabbehoeve in Dordrecht. Precies een week eerder had het eerste van Sliedrecht daar als een olifant in de porseleinkast staan rond stampen door met 7,5 – 0,5 te winnen van Dordrecht 2. De scherven waren nog maar net opgeruimd, de stikstofdampen nog maar net opgetrokken, of het was de beurt voor Sliedrecht RSB2 om toe te slaan. (meer…)

 • Vierde team: eerste punt na promotie (10/12/2019)

  De staartborden aan de start

  SLIEDRECHT – De kop is eraf. De eerste ronde van het nieuwe RSB-seizoen is gespeeld. Het vierde schaakteam van Sliedrecht pakte een belangrijk matchpunt tegen CSV 2 en heeft de nullijn al na de eerste ronde verlaten. En dat na een debuut in de eerste klasse. Een mooi resultaat! Maar wel een resultaat met een verhaal. Leest u maar mee. (meer…)

Geef een antwoord