Sliedrecht 4

Teamleider Jaap Euser

Het vierde team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft een nipte degradatie goed te maken.

In het seizoen 2018-2019 zal het team zich in de derde klasse van de RSB moeten gaan bewijzen. Ook het vierde team kent enkele versterkingen, zodat een hoge notering wordt verwacht van het team van non-playing captain Jaap Euser.

 • Vierde team ge(roet)veegd (12/1/2019)

  Teamleider Jaap Euser doet verslag….

  Tjerry pakte een halfje

  SLIEDRECHT – Het vierde team van Sliedrecht trad afgelopen donderdag aan tegen het sterke Shah Mata 1 uit Rotterdam. Op de meeste borden werd er goed spel vertoond. Later op avond kreeg het krachtsverschil een gezicht en bleek Sliedrecht de mindere partij.

  (meer…)
 • Zware dobber in Dordt voor vierde team (RSB2) (11/8/2019)

  Aan de sta(a)rt

  DORDRECHT – In het verse spoor van grote broer Sliedrecht RSB1 reisde ook het tweede team af naar de Crabbehoeve in Dordrecht. Precies een week eerder had het eerste van Sliedrecht daar als een olifant in de porseleinkast staan rond stampen door met 7,5 – 0,5 te winnen van Dordrecht 2. De scherven waren nog maar net opgeruimd, de stikstofdampen nog maar net opgetrokken, of het was de beurt voor Sliedrecht RSB2 om toe te slaan. (meer…)

 • Vierde team: eerste punt na promotie (10/12/2019)

  De staartborden aan de start

  SLIEDRECHT – De kop is eraf. De eerste ronde van het nieuwe RSB-seizoen is gespeeld. Het vierde schaakteam van Sliedrecht pakte een belangrijk matchpunt tegen CSV 2 en heeft de nullijn al na de eerste ronde verlaten. En dat na een debuut in de eerste klasse. Een mooi resultaat! Maar wel een resultaat met een verhaal. Leest u maar mee. (meer…)

 • Sliedrecht 4 kampioen! (update) (4/15/2019)

  De winnende teamleider Jaap Euser doet opnieuw verslag, nu de uitgebreide versie…

  Winning coach Jaap, inclusief de verdiende champagne

  NUMANSDORP- Afgelopen donderdag 11 april heeft het vierde team van schaakvereniging Sliedrecht een schitterend seizoen weten te bekronen met het kampioenschap in klasse 2C van de RSB. Tegen Hoeksche Waard werd met 4.5 – 3.5 gewonnen, waarna poulewinst een feit was.

  Yaro leverde afgelopen donderdag een belangrijke remise

  (meer…)

 • Sliedrecht 4 slaat spijker op de kop (3/22/2019)

  Bert speelt een sterk seizoen

  SLIEDRECHT – Spanning en sensatie. In drie woorden de samenvatting van de thuiswedstrijd van het vierde team (RSB 2) tegen het tweede RSB-team van Spijkenisse. Altijd lastig die onderlinge confrontatie. En een tikkeltje beladen. Zeker nu de voorlaatste ronde werd gespeeld. Want hoewel Sliedrecht fier bovenaan staat, hijgen de Krimpenaren in de nek van de strijdbare mannen én vrouw van het vierde team. (meer…)

Geef een reactie