Sliedrecht 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De teamleiders

Voor het vierde seizoen achter elkaar zal het Dreamteam proberen te gaan stunten. De teamleiders Martijn Stoker en Robert van Rekom nemen de opgedane ervaring van vorig seizoen mee en zien hun jeugdige team graag in de top eindigen.  Wie stopt het jeugdige dreamteam?

 

 • Sliedrecht 5: Koos en de verdwenen pion (4/10/2019)

  Aan de start van de derby

  SLIEDRECHT – Donderdag 4 april jongstleden speelde Sliedrecht RSB 3 (vijfde team!) alweer de laatste wedstrijd van het seizoen en wel tegen onze buren van Dordrecht 6. Bij winst was de 3e plaats theoretisch nog in zicht, bij verlies konden we zakken naar plek 7. Dat geeft maar aan hoe klein de verschillen in deze klasse zijn. Alleen de kampioen (De Pionier 2) steekt er bovenuit. Dordrecht stond op plek 8, maar was vastberaden om niet te verliezen. (meer…)

 • Vijfde team op stoom tegen favoriet (3/15/2019)

  André de “verplichte” invaller

  ROTTERDAM – Afgelopen dinsdag reisde het vijfde team van Sliedrecht af naar Rotterdam om tegen Shah Mata te spelen. Op papier één van de titelfavorieten in klasse 3B, maar hier is dit team natuurlijk niet van onder de indruk. Echter was vanaf minuut 1, namelijk om 18:01 u, het eerste voorteken van een lastige avond voor de teamleider al zichtbaar.

  (meer…)

 • Foutenfestival Sliedrecht 5 levert 1 punt op (of kost 1 punt) (2/12/2019)

  Het vijfde aan de start – toen zag het leven er nog goed uit

  KRIMPEN AAN DE IJSSEL – Voor de vijfde wedstrijd van het seizoen mocht het 3team van Schaakvereniging Sliedrecht op maandag 11 februari afreizen naar de ‘Pannekoe’ in Krimpen a/d IJssel voor de strijd tegen de lokale schaakvereniging.

  Martijn Stoker doet als teamleider moedig verslag van een bewogen avond:

  De voorbereiding liep dit keer gesmeerd; er was zelfs sprake van een luxeprobleem, want we hadden te veel chauffeurs! Verder waren de teamleiders gerustgesteld door Michiel, omdat hij er wederom voor had gekozen om met Martin mee te rijden.

  (meer…)

 • 5e team glijdt Van den Berg af (1/13/2019)

  Aan de start

  SLIEDRCHT – Het 5e team heeft donderdag 10 januari jongstleden slechte zaken gedaan in de strijd om een middenmootklassering. Het team van Barendrecht / Ijsselmonde 4 was met 5-3 de betere. Hierdoor valt het vijfde team terug naar de 7e plaats en is een hoge klassering definitief uit zicht.

  Omdat ook het 3e team thuis speelde, was het lekker druk in De Havik. Teamleider Martijn moest daar wederom opdraven, maar teamleider Robert had zijn volledige aandacht gericht op de prestaties van het vijfde. (meer…)

 • Sliedrecht 5 pakt 2 matchpunten (11/25/2018)

  3,5 punt gebroederlijk op een rij

  Coach Martijn Stoker doet verslag van een roerige avond…

  CAPELLE A/D IJSSEL – Afgelopen vrijdag speelde het vijfde Sliedrechtse achttal tegen CSV. Critici hadden het al over een ‘do-or-die’ wedstrijd, want de eerste twee wedstrijden waren verloren. De druk op de teamleiders was door het bestuur van Schaakvereniging Sliedrecht opgevoerd en dus werd in spanning toegeleefd naar deze wedstrijd. In de lokale kranten werd al uitvoerig gesuggereerd over de oorzaak van de verliespartijen, maar de teamleiders bleven vol vertrouwen.

  (meer…)

Geef een reactie