Sliedrecht 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De teamleiders

Voor het vierde seizoen achter elkaar zal het Dreamteam proberen te gaan stunten. De teamleiders Martijn Stoker en Robert van Rekom nemen de opgedane ervaring van vorig seizoen mee en zien hun jeugdige team graag in de top eindigen.  Wie stopt het jeugdige dreamteam?

 

 • Sliedrecht 5 pakt 2 matchpunten (11/25/2018)

  3,5 punt gebroederlijk op een rij

  Coach Martijn Stoker doet verslag van een roerige avond…

  CAPELLE A/D IJSSEL – Afgelopen vrijdag speelde het vijfde Sliedrechtse achttal tegen CSV. Critici hadden het al over een ‘do-or-die’ wedstrijd, want de eerste twee wedstrijden waren verloren. De druk op de teamleiders was door het bestuur van Schaakvereniging Sliedrecht opgevoerd en dus werd in spanning toegeleefd naar deze wedstrijd. In de lokale kranten werd al uitvoerig gesuggereerd over de oorzaak van de verliespartijen, maar de teamleiders bleven vol vertrouwen.

  (meer…)

 • Vreemde vogels en weggevlogen punten plagen Sliedrecht 5 (11/4/2018)

  Van onze vliegende reporter Martijn Stoker…..

  SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag werd de tweede wedstrijd van het vijfde Sliedrechtse achttal gespeeld tegen Spijkenisse. Dat De Havik letterlijk door vreemde vogels werd bezet is voor de Spijkenissers onopgemerkt gebleven, gelukkig mochten we gebruik maken van de kantine van onze korfbalvrienden. Dat Spijkenisse al jaren niet meer in het altijd rumoerige baggerdorp was geweest, werd al gauw merkbaar…

  (meer…)

 • Gele Leger wint ‘burenruzie’ (2/4/2018)

  Aan de start

  SLIEDRECHT – Het gele leger heeft het seizoen goed afgesloten door met 6-2 te winnen van PASCAL 3. Met 7 punten uit 5 wedstrijden is een mooie tweede plaats in de poule behaald. Voor zover bekend, is het vijfde team van onze vereniging nog nooit zo hoog geëindigd! Dat verdient een uitgebreid verslag, inclusief uitstapje naar ‘de 50 euro van Jack’, dus ga er even voor zitten. (meer…)

 • Vierde veldslag van Gele Leger eindigt in vrede (12/27/2017)

  Generaal Stoker bekijkt zijn manschappen

  SCHIEDAM – Op donderdagavond 14 december speelde het vijfde team tegen Fianchetto 4. U als vaste lezer van deze rubriek vraagt zich natuurlijk af waarom het verslag van de veldslag in Schiedam nu pas openbaar is gemaakt. Dit heeft enerzijds te maken met de disciplinaire maatregelen die, alvorens publicatie, getroffen diende te worden en anderzijds met het feit dat een fors aantal bewijsmaterialen bij het verlaten van het front zijn vernietigd door een achtergebleven pantservoertuig van het vijandige leger. Om een getrouw beeld van de veldslag te schetsen zijn uiteraard eerst alle bronnen meervoudig geverifieerd en getoetst aan de diverse getuigenverslagen. (meer…)

 • Gele Leger trekt ten strijde zonder munitie (11/19/2017)

  Teamleider Martijn Stoker doet verslag…

  De achterste linie

  ROTTERDAM – Afgelopen vrijdag 17 november speelde het vijfde team tegen Barendrecht/IJsselmonde 4 in IJsselmonde. Voor aanvang van de wedstrijd hadden beide teams tot op heden de volle buit uit de eerste twee ronden behaald. Alle reden dus om een spannende en intensieve strijd te verwachten. Het werd echter voor het Gele Leger een grote deceptie. Aangezien als gevolg van dit resultaat dit verslag tevens gerapporteerd wordt aan de Commandant der Strijdkrachten, ligt de focus op de inhoud van de veldslagen en vindt verdere be- en veroordeling plaats bij individuele zittingen in de krijgsraad.

  (meer…)

Geef een reactie