Sliedrecht 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De teamleiders

Voor het vierde seizoen achter elkaar zal het Dreamteam proberen te gaan stunten. De teamleiders Martijn Stoker en Robert van Rekom nemen de opgedane ervaring van vorig seizoen mee en zien hun jeugdige team graag in de top eindigen.  Wie stopt het jeugdige dreamteam?

 

 • Foutenfestival Sliedrecht 5 levert 1 punt op (of kost 1 punt) (2/12/2019)

  Het vijfde aan de start – toen zag het leven er nog goed uit

  KRIMPEN AAN DE IJSSEL – Voor de vijfde wedstrijd van het seizoen mocht het 3team van Schaakvereniging Sliedrecht op maandag 11 februari afreizen naar de ‘Pannekoe’ in Krimpen a/d IJssel voor de strijd tegen de lokale schaakvereniging.

  Martijn Stoker doet als teamleider moedig verslag van een bewogen avond:

  De voorbereiding liep dit keer gesmeerd; er was zelfs sprake van een luxeprobleem, want we hadden te veel chauffeurs! Verder waren de teamleiders gerustgesteld door Michiel, omdat hij er wederom voor had gekozen om met Martin mee te rijden.

  (meer…)

 • 5e team glijdt Van den Berg af (1/13/2019)

  Aan de start

  SLIEDRCHT – Het 5e team heeft donderdag 10 januari jongstleden slechte zaken gedaan in de strijd om een middenmootklassering. Het team van Barendrecht / Ijsselmonde 4 was met 5-3 de betere. Hierdoor valt het vijfde team terug naar de 7e plaats en is een hoge klassering definitief uit zicht.

  Omdat ook het 3e team thuis speelde, was het lekker druk in De Havik. Teamleider Martijn moest daar wederom opdraven, maar teamleider Robert had zijn volledige aandacht gericht op de prestaties van het vijfde. (meer…)

 • Sliedrecht 5 pakt 2 matchpunten (11/25/2018)

  3,5 punt gebroederlijk op een rij

  Coach Martijn Stoker doet verslag van een roerige avond…

  CAPELLE A/D IJSSEL – Afgelopen vrijdag speelde het vijfde Sliedrechtse achttal tegen CSV. Critici hadden het al over een ‘do-or-die’ wedstrijd, want de eerste twee wedstrijden waren verloren. De druk op de teamleiders was door het bestuur van Schaakvereniging Sliedrecht opgevoerd en dus werd in spanning toegeleefd naar deze wedstrijd. In de lokale kranten werd al uitvoerig gesuggereerd over de oorzaak van de verliespartijen, maar de teamleiders bleven vol vertrouwen.

  (meer…)

 • Vreemde vogels en weggevlogen punten plagen Sliedrecht 5 (11/4/2018)

  Van onze vliegende reporter Martijn Stoker…..

  SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag werd de tweede wedstrijd van het vijfde Sliedrechtse achttal gespeeld tegen Spijkenisse. Dat De Havik letterlijk door vreemde vogels werd bezet is voor de Spijkenissers onopgemerkt gebleven, gelukkig mochten we gebruik maken van de kantine van onze korfbalvrienden. Dat Spijkenisse al jaren niet meer in het altijd rumoerige baggerdorp was geweest, werd al gauw merkbaar…

  (meer…)

 • Gele Leger wint ‘burenruzie’ (2/4/2018)

  Aan de start

  SLIEDRECHT – Het gele leger heeft het seizoen goed afgesloten door met 6-2 te winnen van PASCAL 3. Met 7 punten uit 5 wedstrijden is een mooie tweede plaats in de poule behaald. Voor zover bekend, is het vijfde team van onze vereniging nog nooit zo hoog geëindigd! Dat verdient een uitgebreid verslag, inclusief uitstapje naar ‘de 50 euro van Jack’, dus ga er even voor zitten. (meer…)

Geef een reactie