Viertallen verslagen

Hier verstaan de verslagen van de Viertallenjeugdcompetitie voor de jeugd van omringende verenigingen.

 • Sliedrechtse jeugd grijpt naast Merwedecup (3/17/2019)

  De begeerde Merwedecup

  SLIEDRECHT – Afgelopen vrijdagavond vond in een afgeladen clubgebouw ‘De Havik’ de finaleavond van de nu al vermaarde Merwede Cup plaats. Maar liefst 22 jeugdteams uit de regio streden voor een eervolle eindnotering, verdeeld over 5 poules. Het eerste team van Sliedrecht had zich via de 4 voorrondes geplaatst voor de finalepoule. Helaas lukte het Barend, Willem, Karel en Vincent niet om aanspraak te maken op de eindoverwinning.

   

  (meer…)

 • Sliedrechtse teams weer actief bij Merwede Jeugdclub Competitie (11/24/2018)

  De mooie zaal in Gorinchem

  Vrijdag 23 november vond de derde ronde plaats van de Merwede jeugdschaak competitie. Dit keer was Gymnasium Camphusianum de speellocatie. Sliedrecht 1 wist zich te handhaven in Poule 1 en is zo goed als zeker van een finaleplaats op de slotavond.  Sliedrecht 2 deed mee in Poule 4 en werd daar tweede.

  Gastheer Richard van Eeden had het auditorium voor ons klaargezet. Een prachtige grote zaal waarin de schakers lekker de ruimte hadden om er eens goed voor te gaan zitten.

  (meer…)

 • Slotavond van de Merwede Jeugdcompetitie: het water dat bleef stromen! (5/27/2018)

  Giessen / Linge weer kampioen

  SLIEDRECHT – Op de slotavond (vrijdag 25 mei 2018) van de Merwede jeugdcompetitie bleef het water stromen. Niet alleen het water van onze prachtige rivieren in onze regio, maar ook extra drinkwater voor alle 16 teams die streden om de prijzen. Het was een warme avond in Sliedrecht, maar gelukkig hielden alle kinderen het hoofd koel.

  (meer…)

 • Een warme tweede speelavond van de Merwede jeugdschaakcompetitie: Van lekke band tot “chipsmoment” (4/22/2018)

  Sliedrecht 1 handhaafde zich in de hoofdgroep

  PAPENDRECHT – Voor de tweede speelavond van de Merwede jeugdschaakcompetitie waren de 17 viertallen van Dordrecht, Giessen/Linge, Meerkerk, PASCAL, Sleeuwijk en Sliedrecht op 20 april 2018 uitgeweken naar het Denksportcentrum in Papendrecht. Onderweg ernaartoe kreeg het eerste team van Meerkerk autopech. Een lekke band maakte verder doorrijden onmogelijk. Snel werd een reserve auto met chauffeur geregeld, zodat de vertraging van ronde 1 beperkt bleef tot een kwartier.

  (meer…)

 • Merwede Jeugdschaak Viertallen Competitie: Sliedrecht 1 promoveert! (3/12/2018)

  16 Teams in actie in Sliedrecht

  De tweede editie van de Merwede jeugdschaakcompetitie ging afgelopen vrijdag van start. Omstreeks kwart over zeven schudden 64 spelers elkaar de hand, waarna de strijd op 64 velden kon beginnen.

  De regionaal befaamde jeugdschaak competitie wordt georganiseerd door een vijftal verenigingen: Dordrecht, Giessen/Linge, Pascal, Sliedrecht en Meerkerk. Speellocatie voor de eerste avond was Sliedrecht. De tweede avond vindt plaats op 20 april in Papendrecht waarna de afsluitende avond op 25 mei in Sliedrecht is.

  (meer…)