Gerard van Steenoven direct aan kop bij jeugd

Gerard van Steenoven

Gerard van Steenoven

SLIEDRECHT – In de eerste ronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Gerard van Steenoven direct zijn bedoelingen voor dit seizoen laten zien. Door zijn overwinning in de eerste groep gaf hij aan dit seizoen wel kampioen te willen worden.

Ook Barend van Dieren won en staat dus met ‘maatje’ Gerard aan kop. Luana Mensing gaf titelkandidaat Yochanan Alberts weinig kans en zodoende staat Luana ook bovenaan. Tenslotte wist ‘routinier’ Roland Kop ook te winnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joëlle Moes

 

In de tweede groep gaan Rafaël Alberts en de verrassende Joëlle Moes aan kop. Beiden wisten hun partij te winnen en gaan dus met een 100%-score aan kop.

In de snelschaakcompetitie verstevigde Luana Mensing haar koppositie door Gerard van Steenoven te verslaan. In deze competitie staat Yochanan Alberts op een tweede plaats, terwijl Barend van Dieren derde staat.

Aanstaande donderdag staat de tweede ronde van de Najaarscompetitie op het programma. Nieuwe jeugdspelers zijn van harte welkom.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord