Jeugdtrainingen van start!

 

IMG_1748

De oudere jeugdspelers worden aan het werk gezet door “El Presidente”

Het schaakseizoen is alweer in volle gang en de eerste jeugdtoernooien zijn alweer geweest, en van die toernooien komen er dit seizoen weer heel wat langs.  Naast de jeugdavond op donderdag, biedt onze schaakvereniging nu ook lessen aan op vrijdagavond.

 

IMG_1749

Onze jongste jeugdspelers mogen laten zien wat zij al weten

 

 

Op donderdagavond worden partijen gespeeld en geanalyseerd. Daarnaast is er altijd ruimte voor een leuke schaakvariant en worden de gespeelde partijen geanalyseerd en wordt er aan de Stappenmethode gewerkt.  Op vrijdag vinden de trainingen plaats onder leiding van Sliedrechtse topspelers

 

IMG_1745

Twee lopers? Kun je daarmee mat zetten?

 

Zo worden de jeugdspelers steeds beter en gaan ze nog spelen in de jeugdtoernooien.  Maar ze maken ook een hoop lol en leren van elkaar

IMG_1742

Dat ziet er niet makkelijk uit, zelfs niet voor de trainer

Dit bericht is geplaatst in Jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord