Diploma’s voor schaakjeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Diploma’s voor Bart en Rafaël

SLIEDRECHT – Examinator Wim Hokken heeft weer enkele diploma’s uit kunnen reiken aan jeugdspelers van Schaakvereniging Sliedrecht. Zo wist Rafaël Alberts cum laude te slagen voor Stap 1. Bart van de Beek deed niet veel voor hem onder; hij slaagde met een 8,5 voor dezelfde stap. Beide jeugdspelers gaan nu verder met Stap 2 en gezien de goede resultaten wordt verwacht dat ze die stap dit jaar ook wel zullen halen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hendrik speelde snel en sterk

In de vierde ronde van de snelschaakcompetitie bij de jeugd wist Hendrik Donders al zijn partijen (5) te winnen. Luana Mensing wist 4 van de 5 partijen te winnen en staat in de totaalstand nog steeds eerste, maar Hendrik zit haar dicht op de hielen.

Op de derde plaats staat Yochanan Alberts, terwijl titelverdediger Gerard van Steenoven vierde staat en het podium nog in zicht heeft.

Opvallend is de sterke zesde plaats van Miquel Verhoef, die steeds beter gaat schaken.

Aanstaande donderdag is de volgende ronde van de Najaarscompetitie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord