Bart van der Beek in topvorm bij de jeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bart is in topvorm!

SLIEDRECHT – In de achtste ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Bart van der Beek zijn topvorm getoond. In een zeer fraaie aanvalspartij wist hij Miquel Verhoef te verslaan. Door deze zege  verstevigde het aanstormende talent zijn koppositie in de tweede groep.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julian lijkt onverslaanbaar

In dezelfde groep boekte Julian van Dieën twee keurige remises tegen Sharujan Ratnam en Matthew Verhoef. Julian laat daar door zien dat hij maar moeilijk is te verslaan.

In de eerste groep bleef Luana Mensing onverslaanbaar. Ook Barend van Dieren moest er aan geloven en kon zijn koning omleggen. Gerard van Steenoven blijft echter – op respectabele achterstand – de titelverdedigster volgen. Met nog 7 ronden te gaan gelooft hij nog in zijn eerste kampioenschap.

In de snelschaakcompetitie gaat Jochanan Alberts nog aan kop, maar hier lijkt Luana Mensing met een enorme opmars bezig te zijn na een valse start. Zij zit Jochanan op de hielen.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord