Prijswinnaars OKD 2016 gehuldigd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De vele prijzen en ereprijzen van het OKD 2016

SLIEDRECHT – Het Open Kampioenschap van de Drechtstreek 2016 is afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij veel deelnemers een beker in ontvangst konden nemen. Voorzitter Jerry van Rekom kon ook elke deelnemer een clubboek met alle verslagen van het OKD 2016 overhandigen, terwijl hij ook alle vrijwilligers van het afgelopen seizoen in het zonnetje zette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampioen Jorik

Natuurlijk kreeg kampioen Jorik Klein de grootste bekers. Zo mag hij in ieder geval 1 jaar de wisselbeker in huis houden. Daarnaast kreeg hij een beker die hij permanent mag houden. Onder toeziend oog van vader Marcel en opa Hans werd de 15-jarige toekomstige eersteteamspeler door de vele aanwezigen gehuldigd.

Wim Pool werd opnieuw tweede, terwijl Andries Dekker als derde eindigde. verrassend was toch wel de vierde prijs voor Hans Klein, die alleen van zijn kleinzoon verloor, maar voor de rest uitstekend scoorde. Oud-winnaar Wout Boer werd keurig vijfde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hans werd keurig vierde

De tweede groep werd gewonnen door Papendrechter Robin Bos. Hier werd de Sliedrechtse jeugdspeler William Gijsen keurig tweede. Derde werd Peter Dekker, die een verrassend sterk toernooi speelde.

De aanmoedigingsprijs ging naar Jason Roffel, die zijn eerste toernooi speelde en direct al aardig scoorde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leo, de verrassing van het toernooi

Het goede toernooi van Yaro van Beest werd beloond met de beker voor de snelste ratingstijger.

De verrassing van het toernooi werd Leo Koppelaar. Deze routinier scoorde 50% en kreeg met enkele verrassende winstpartijen tegen sterkere tegenstanders een terechte beloning.

In 2017 zal de dertiende editie van het OKD plaats gaan vinden.

Dit bericht is geplaatst in OKD. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord