Nieuw seizoen schaakvereniging gestart

P1000388

De Algemene Ledenvergadering

Het nieuwe seizoen van Schaakvereniging Sliedrecht is 1 september gestart met de traditionele jaarvergadering. Tijdens de jaarvergadering werden de kampioenen en jubilarissen gehuldigd, de voorzitter herkozen en er werd ook nog geschaakt.

Als eerste werden de kampioenen van het afgelopen seizoen in het zonnetje gezet. Clubkampioen Jorik Klein mocht de wisselbeker in ontvangst nemen en werd ook nog gehuldigd als de speler die qua rating het sterkst was gestegen.

P1000398

De trotse kampioen

Kampioen van de tweede groep werd William Gijsen, die een jaar eerder ook al de derde groep had gewonnen. Wat zal hij dit seizoen gaan presteren?

Sami Al-yasin won de derde groep en zal komend seizoen in de tweede groep opnieuw menig punt gaan pakken.

Snelschaakkoning van seizoen 2015-2016 werd Floris Verweij die ook tijdens zijn normale partijen in tijdnood het snelschaken goed oefent.

De snelste schaker van Sliedrecht

De snelste schaker van Sliedrecht

P1000391

Wout Boer 45 jaar lid

Twee jubilarissen konden een cadeaubon in ontvangst nemen. Henk Prins was al weer 40 jaar lid van de vereniging en Wout Boer heeft de 45 jaar volgemaakt.

Na de vergadering werd de eerste ronde van de snelschaakcompetitie gespeeld. Oud-snelschaakkampioen Theo Dekker lier meteen zien in vorm te zijn en won 5 van zijn 6 partijen.

A.s. donderdag start de interne competitie waarin Jorik Klein zeker zijn titel gaat verdedigen. Wie ook wil deelnemen aan de competitie is welkom op donderdagavond vanaf 20:00 uur in Aktiviteitencentrum “de Havik” aan de Thorbeckelaan 110.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord