Peter de Voogd in vorm

Peter de Voogd is klaar voor de aanval

In de 12 ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Peter de Voogd laten zien nog steeds een goede partij te kunnen spelen. Tegen Arco van Houwelingen wist De Voogd al snel materiaal voor te komen staan. Van Houwelingen probeerde de aanval te stoppen, maar had geen antwoord op de dame-toren combinatie.

Wim Hokken blijft koploper na een gedegen overwinning op Robert van Rekom. Achtervolger William Gijsen had de nodige moeite met een sterk spelend Peter Vis, maar wist in het eindspel de winnende combinatie te vinden.

Niels Mijnster stijgt naar de 3e plaats na

Niels stijgt met stip

een mooie overwinning op oud-kampioen Jorik Klein. Met slechts een kleine achterstand op de nummer 2 geeft Niels hiermee aan opnieuw een gooi naar het kampioenschap te doen.

Hans Klein wist in een mooie partij Jaap Euser geroutineerd te verslaan, terwijl Martin Prins een prima partij speelde tegen Willem Barendswaard, maar het punt toch aan de voormalig 1e team speler moest laten.

Mike Boom moest, ondanks goed spel het punt laten aan Martin de Beer en Ferhat Erdogan wist Michiel van den Berg in een snelle partij beentje te lichten.

Dana Verheij wist de op papier sterkere Bert Dobebr netje op remise te houden en ook Leo Koppelaar deelde het punt tegen de sterkere Henri Hartog.

A.s. donderdag wordt de 13e ronde gespeeld en speelt het 6e team van captain Willem Kuiper de thuiswedstrijd tegen Moerkapelle.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord