Vincent Langstraat titelkandidaat groep 2 jeugd

Vincent Langstraat, koploper groep 2

SLIEDRECHT – Met nog 2 ronden te gaan in de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht blijft het in de tweede groep erg spannend. Drie jeugdspelers zijn nog kandidaat voor de titel en promotie naar de eerste groep. Koploper Vincent Langstraat is daar één van. In de ronde van afgelopen donderdag sloeg hij een aanval van naaste concurrent Daniël van leeuwen keurig af, want na een spannende partij eindigde deze in remise.Daarnaast wist Vincent fraai te winnen van Maxim Gregorian. Daniël wist daarnaast te winnen van de derde titelkandidaat, Jelle Peursem, die daarmee iets meer achterstand opliep. De strijd is met nog 2 speelavonden te gaan zeker nog niet gestreden.

In dezelfde groep lijkt Sven Langstraat, broer van de koploper, ook nog een poging te wagen om op het podium te eindigen. Hij wist namelijk twee keer te winnen en nadert de top 3 zeer snel.

Jaco deed goede zaken in groep 1

In de eerste groep deed vooral Jaco Kruidenier goede zaken door twee keer te winnen. Hij zag daarnaast zijn modeconcurrenten voor de titel, Ricardo van Veen en Karel Peursem, punten morsen. Ook hier is de strijd dus nog niet gestreden, zeker niet omdat titelverdediger Barend van Dieren na 2 winstpartijen ook nog kans heeft op titelprolongatie.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord