Spannende avond met 30 snelschakers bij de jeugd.

Willem Theunisse won groep 1

SLIEDRECHT – Bij Schaakvereniging Sliedrecht werd bij de jeugd afgelopen donderdag gevuld met snelschaken. Het betrof de eerste rondes in de nieuwe Voorjaarscompetitie.

Spelleider Cees Moes kon maar liefst 30 deelnemers begroeten, ingedeeld in 5 groepen van 6 spelers.  Bert Dobber schreef het volgende verslag:

Met 5 minuten per persoon op de klok was de spanning te snijden.

Groep 1: Hier werd Willem Theunisse eerste met 4 matchpunten, gevolgd door (2) Jaimy Bakker met 2,5 punt, een gedeelde derde plaats voor Barend van Dieren en Daniël van Leeuwen die elk goed waren voor 2 punten. Bart vd Beek werd vijfde (1 punt) voor Erik Malgasian (0,5 punt) die laatste werd.

Groep 2: Bram werd hier winnaar met 4 punten, (2) Jabber al Yassin met 3 punten en op een gedeeld derde plaats Christie de Rover en Florian (1,5 punt) gevolgd door Jaylee Maduro en Arie (elk 1 punt).

Groep 3: In deze groep 3 winnaars met elk 3 punten, te weten Joas Berkhouwer, Julian van Dieën en Karel Peusem. Justin Sloots werd vierde met 2 punten, voor Jelle Peursem (1 punt) en Khristina Malgasian die deze keer zonder punten bleef.

Maxim won groep 4

Groep 4: Maxim Gregorian werd hier winnaar met 4 punten, tweede werd Mayerli Nohar (3 punten). Gedeeld derde werden Ribas Kruidenier en Milan Kanthasamy met elk 2 punten. Vijfde Samiera Ratnam (1 punt) voor Lavan Kamalaruban die zonder punten bleef.

Groep 5: Theo won hier met 4 punten, voor Ricardo Veen die met 3 punten tweede werd. Derde Sven Langstraat (2,5 punt), Vincent Langstraat vierde (1,5 punt), Sharujan Ratnam werd vijfde met 1 punt en Seth van Houwelingen werd laatste

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord