Jeugdspeelster Mayerli Nohar kent sterke start Voorjaarscompetitie

Mayerli aan kop in groep 3

SLIEDRECHT – Na drie rondes in de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht staat Mayerli Nohar fraai bovenaan in de derde groep. Het jeugdige talent wist tot nu toe al haar 3 partijen te winnen. Gezien het feit dat Mayerli nog niet zo lang schaakt is dit een uitstekende prestatie.

Samiera startte ook goed

In dezelfde groep doet Samiera Ratnam het ook uitstekend met 2 punten uit 3 partijen. Ook Justin Sloots startte uitstekend met ook 2 uit 3. Deze groep kent enkele nieuwkomers, die nu al punten wisten te scoren.

In de eerste en tweede groep zien we bovenaan dezelfde achternaam; Langstraat. In de eerste groep maakt promovendus Vincent voorlopig de dienst uit met 3 uit 3, waaronder een fraaie winstpartij tegen snelschaakkampioen Barend van Dieren. Van Dieren staat wel op een tweede plaats, net voor medefavoriet Jaco Kruidenier.

Sven samen met Joas aan kop in groep 2

In de tweede groep staat Sven Langstraat soeverein aan kop met 3 winstpartijen. Sven moet de koppositie echter delen met Joas Berkouwer, die ook al zijn 3 partijen wist te winnen. Joas schaakt ook nog niet zo lang, maar hij maakt enorme vorderingen. Op de gedeelde derde plaats staan Jabber Al-Yassin, die steeds beter gaat schaken, en Jelle Peursem, die zijn broer Karel, de huidige jeugdkampioen, lijkt te gaan volgen.

Aanstaande donderdag heeft de vierde ronde plaats van de Voorjaarscompetitie. De stukken zullen dan vanaf 19.00 uur weer over de borden vliegen in grote zaal van De Havik.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord