Karel Peursem doet gooi naar snelschaaktitel jeugd.

Karel serieuze titelkandidaat

SLIEDRECHT – Bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht lijkt Karel Peursem in de voorjaarscompetitie een serieuze kandidaat voor het overnemen van de snelschaaktitel, die nu nog in handen is van Barend van Dieren.
Peursem zette een nette score neer van 3 uit 4, net als overigens Daniël van Leeuwen, Jabber al Yassin, Jelle Peursem en Sharujan Ratnam. Met dit resultaat profiteerde Peursem optimaal van de off-day van regerend kampioen Barend van Dieren, die slechts tot 1,5 uit 4 kwam.

In de overall-score blijft Van Dieren met 76% nog maar net Peursem voor die nu op een score van 75% kan bogen.

Ondanks het feit dat Theo Theunisse, net als Van Dieren 1,5 uit 4 scoorde, blijft hij voorlopig onbedreigd derde in het klassement.

Perfecte score voor Ricardo

Als enige speler met een honderd procent score van 4 uit 4 was het Ricardo Veen die oprukte naar een vierde plaats in het klassement.

 

 

 

 

Milan bijna perfecte score

Opmerkelijk was ook de score van 3,5 uit 4 die Milan Kanthasamy neerzette, de een na beste score van de avond. Verder werd met 2,5 uit 4 een goede score neergezet door Bart vd Beek en Seth van Houwelingen.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord