Trainingen jeugd daverend succes

Jorik geeft uitleg

SLIEDRECHT – Na een tweetal trainingssessies door William Gijsen, was het voor de derde sessie de beurt aan trainer Jorik Klein om een intensieve training af te werken.

De zes aanwezige jeugdspelers, Jabber Al-Yassin, Berachiyah de Bruin, Karel en Jelle van Peursem, Daniël van Leeuwen en Joas Berkhouwer,  werden per twee tegenover elkaar gezet en kregen eerst te maken met de problemen en mogelijkheden die kunnen ontstaan na een Italiaanse opening. Deze opening is bij uitstek geschikt, omdat daar  de onderwerpen dubbele aanval, aftrekaanval en aftrekschaak ruim aan bod kwamen. Toen de jeugd de materie van de diverse vraagstellingen goed hadden doorgrond kon Jorik verder gaan met diverse stellingen die steeds in moeilijkheidsgraad omhoog gingen.

Trainer en leerlingen

De jeugd was laaiend enthousiast, daar waar ze eerst op de stoelen tegenover elkaar waren gezet gingen ze zelfs staan en op de tafels zitten om maar de eerste te zijn met het goede antwoord.

Jorik Klein gaf de jeugd mee de opgedane kennis toch vooral in de praktijk te gaan brengen.Er volgt nog een vierde en laatste trainingssessie op 28 juni en ook die zal door Jorik Klein worden verzorgd.

 

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie