Robert van Rekom 2e bij Schaken aan de kust

SCHEVENINGEN – Ondanks het mindere weer werd er afgelopen zaterdag toch geschaakt aan de kust. In Scheveningen waren de Sliedrechtse deelnemers Niels Mijnster, Arjan van der Leij, Robert van Rekom en Martijn Stoker. Na zeven rondes bleek Van Rekom jr. als tweede te zijn geëindigd net na Anna-Maja Kazarian. Met een TPR 2149 deed Robert het uitstekend.

Kersverse vakantietoernooiwinnaar Mijnster was zelfs de ratingfavoriet. Die last bleek te zwaar want hij kwam niet verder dan een zevende plaats. Martijn Stoker eindigde keurig in de middenmoot in het sterke deelnemersveld. Arjan van der Leij scoorde aan de bar beter dan achter het bord.

Klik hier voor meer details van het toernooi.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie