Sinterklaas is vroeg dit jaar

Sliedrecht – DSC Dongen

SLIEDRECHT – Het KNSB-bekerteam heeft de 3e ronde bereikt van het landelijke bekertoernooi. In een zenuwslopend gevecht tegen het Brabantse DSC Dongen kwam op wonderbaarlijke wijze een 2,5 – 1,5 op de scoreborden. Zonder cadeaus van de tegenstander was deze overwinning echter een utopie geweest.

Robert van Rekom startte op bord 3 een race tegen de klok. Zijn tegenstander speelde rechtlijnig en trok aan het langste eind. Kopman Niels Mijnster kende een soepele start en overspeelde zijn tegenstander vervolgens in het middenspel. Adrian Mensing liep op bord 4 langzaam richting de afgrond. Het timemanagement van zijn opponent was echter dusdanig bedenkelijk dat hij zijn gewonnen stelling via de klok cadeau gaf.

Uit de oude doos: het bezoek van stoute sint en piet aan de club

Aan William Gijsen de onverwachte taak om het winnende halfje binnen te slepen. Dit werd bewerkstelligd, maar evenzeer met enig geluk. Zijn tegenspeler, die tevens ongevraagd de rol van assistent-scheidsrechter vertolkte, onderschatte de flexibiliteit van Amerigo in het eindspel.

De individuele uitslagen vind je hier

 

Dit bericht is geplaatst in Sliedrecht 1. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord