RSB Beker – “Het was helemaal niets!”

SLIEDRECHT – Het RSB bekerteam van Sliedrecht speelde tegen Erasmus. “Het was helemaal niets,” volgens één van de spelers. Sliedrecht wint wel met 3-1

Niels, Peter, Jorik en William aan de bar

Na een veel te lange spannende avond is het Sliedrechtse RSB-bekerteam toch weer een ronde verder. Tegen het altijd lastige Erasmus werd een zwaarbevochten 3-1 zege behaald.

Kopman Niels Mijnster maakte er inderdaad een potje van door zijn tegenstander Frank van Zutphen van het bord te spelen, maar in de laatste fase mis te grijpen, waarna het alsnog remise werd. Voor Van Zutphen eindelijk succes tegen Sliedrecht.

Het kwartet zonder bier

Peter van den Bergh speelde zoals je van hem mag verwachten, maar ook hier een tijdelijke inzinking, die in tijdnood alsnog overwonnen werd alsook tegenstander Pieter Sturm.

Bij William Gijsen weet je het nooit de afgelopen weken. Ook dit keer waren de toeschouwers kritisch over de volgens Gijsen toch voordelige stelliung met een pion meer. Tegenstander Flanders probeerde nog wat, maar William had verder gekeken en won overtuigend.

Jorik Klein – net bijgekomen van zijn partij tegen zijn opa – speelde tegen Leo Verhoeven een saai potje, dat niet anders dan in remise kon eindigen. En zo gebeurde het ook…

“Het was helemaal niets”, was dus iets overtrokken, maar dat het beter kan is ook duidelijk. Op naar ronde 3…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar RSB Beker – “Het was helemaal niets!”

  1. Kees Wessels schreef:

    …en ze zijn zo gewoon gebleven!

Geef een reactie