Help SV Sliedrecht de winter door!

Ook onze vereniging heeft de ambitie om via Sponsorkliks eenvoudig geld binnen te halen. Dat heeft ons dit jaar zo’n €50 opgeleverd, maar voorgaande jaren was € 200 geen uitzondering. Er bestaan deze maanden nog genoeg redenen om gebruik te maken van deze sponsoractie, zeker nu de kerstdagen eraan komen!

Het verzoek is om ook eens via Sponsorkliks te gaan bestellen. Dit is geen verplichting, maar of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld bol.com, coolblue, mediamarkt, of klm gaat, of via onze link via Sponsorkliks deze sites bereikt, maakt voor de prijs niet uit. Via Sponsorkliks levert het onze vereniging echter direct geld op.

Dus de wens is, als je via internet bestellingen gaat doen, de sites via de Sponsorklik-link te bereiken (zie banner aan de rechterkant van de site). Ook kan dit direct via de volgende link: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3283 

Er doen inmiddels al zoveel leveranciers mee dat het zeker de moeite waard is eens te kijken. Naast de eerder genoemde webshops, kan je bijvoorbeeld ook je zorgverzekering via Sponsorkliks bij Independer afsluiten. Of je eten bestellen via thuisbezorgd.nl

Dus laat deze kans om voor de vereniging gratis geld binnen te halen niet liggen. Alvast bedankt voor jullie medewerking en fijne feestdagen gewenst.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord