Diploma’s voor schaakjeugd

De examenkandidaten

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag heeft examinator Jerry van Rekom aan alle examenkandidaten een diploma kunnen uitreiken. Het examen voor de verschillende Stappen is uitstekend gemaakt, want met 2 tienen en 2 negens deden de Sliedrechtse talenten het uitstekend.

Jabber scoorde een 9 voor Stap 2

De 9-jarige Jabber Al-Yassin wist het examen voor Stap 2 met een 9 te voltooien. Jabber is een groot talent. Hij bewees dat ook door onlangs kampioen in de Promotieklasse van Schaakvereniging Sliedrecht te worden. Jabber gaat nu verder met de moeilijke Stap 3.

Lieke behaalde Stap 1 met een 9

Lieke de Rover is pas 7 jaar en heeft Stap 1 al binnen. Met slechts één foutje behaalde Lieke het prachtige cijfer van een 9! Ze bewijst daarmee dat schaken niet alleen een jongenssport is, integendeel, de Sliedrechtse meisjes gaan steeds beter schaken.

Jurrian slaagde cum laude

Jurrian Verweij is nog maar pas lid en met zijn 7 jaar één van de jongste leden. Dat hij schaaktalent heeft bewees hij voor het examen van Stap 1 cum laude te slagen. Daarmee geeft Jurrian aan net zoveel talent te hebben als zijn oom en oud-lid Floris Verweij.

Roël scoorde ook een 10!

Ook Roël Koopman is nog maar een paar maanden lid van Schaakvereniging Sliedrecht en heeft in een recordtijd Stap 1 gehaald en dat ook nog eens met een 10! Met zijn 7 jaar is dat een uitstekende prestatie. Dat belooft nog wat voor de komende Stappen.

Al met al een uitstekend resultaat van de Sliedrechtse schaakjeugd. In juni volgen opnieuw examens.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord