Alblasserwaard jeugdtoernooi op 15 februari a.s.

Qian Huang, kampioen 2019

SLIEDRECHT – Dit jaar vindt voor de 40e keer het populaire schaaktoernooi om het jeugdkampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 33e keer de organisatie voor haar rekening.

Ook dit jaar is het Alblasserwaardtoernooi onderdeel van de RSB Grand-Prix cyclus.

Het JEUGDTOERNOOI vindt plaats op zaterdag 15 februari a.s. en wordt gespeeld in Aktiviteitencentrum “De Havik”, Thorbeckelaan 110 Sliedrecht.

Het toernooi start om 13.20 uur (graag aanwezig zijn om uiterlijk 13:00 uur) en er zullen maximaal 7 ronden worden gespeeld. De jeugd zal op sterkte worden ingedeeld in groepen van 4 spelers (30 min. + 5 sec. per zet), 6 spelers (15 min. + 5 sec. per zet) of 8 spelers (10 min. + 5 sec. per zet), waarbij de eerste 3 van elke groep een beker winnen (behalve in de vierkampen waar er geldprijzen zijn voor de eerste 2). De prijsuitreiking zal om ong. 17:15 uur zijn.

De organisatie is erin geslaagd om, naast onze trouwe sponsor “De Groot & Schagen b.v.”, nieuwe sponsors aan te trekken.

Mede dankzij deze extra sponsors hebben we het inschrijfgeld voor spelers van het jeugdtoernooi laag kunnen houden: slechts € 5,00! Tijdens het toernooi worden de spelers door de organisatie voorzien van een drankje en een versnapering. En bij het Alblasserwaardtoernooi is er, dankzij de sponsors, prijs voor alle jeugdspelers!

INSCHRIJVEN: per mail via: schaakjeugdcommissie@gmail.com, tot uiterlijk donderdagavond 13 februari. Vermeld naam, geboortedatum, rating/stap, club/school en indien beschikbaar bondsnummer.

We hebben extra speelruimte in de naast de Havik gelegen kantine van de korfbalvereniging dus is er nu ruimte voor maximaal 120 deelnemers.

Wij zien jullie graag op 15 februari a.s. bij het Alblasserwaardtoernooi!

Namens de toernooicommissie,

Mark van Hulst

Dit bericht is geplaatst in Alblasserwaardtoernooi. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord