We mogen weer!! Schaken op 2 juli weer van start!

1,5 m afstand in De Havik

SLIEDRECHT – De leden van Schaakvereniging Sliedrecht mogen weer! Schaken in De Havik is weer mogelijk vanaf 2 juli. En dat gaat ook gebeuren. De coronacommissie, bestaande uit Jurgen de Haan, Leo Koppelaar, Jaap de Groot en Jerry van Rekom, heeft de noodzakelijke maatregelen getroffen om te voldoen aan de vastgestelde richtlijnen.

De stukken zullen dan ook weer over het bord gaan vliegen in plaats van over het scherm. En ook zullen de slimste sporters zich weer kunnen wijden aan een uitgebreide analyse achteraf. Natuurlijk zullen de schakers zich gaan houden aan de vastgestelde regels.

Het schaakprogramma voor de zomermaanden ziet er als volgt uit:

Donderdag 2 juli 2020: Competitie ronde 26
Donderdag 9 juli 2020: Competitie ronde 27
Donderdag 16 juli 2020: Competitie ronde 28 (laatste)
Donderdag 23 juli 2020: OKD-light 1
Donderdag 30 juli 2020: OKD-light 2
Donderdag 6 aug. 2020: OKD-light 3
Donderdag 13 aug. 2020: OKD-light 4
Donderdag 20 aug. 2020: OKD-light 5
Donderdag 27 aug. 2020: ALV en snelschaken + uitgifte clubblad
Donderdag 3 sept. 2020: Start nieuwe seizoen
Wel handen wassen…

Schaakvereniging Sliedrecht start bij de senioren met het afronden van de interne competitie. Dat gaat nog spannend worden gezien de huidige tussenstand. Er zijn nog zeker 4 kandidaten die strijden om het clubkampioenschap en in groep 2 en 3 zijn de kampioenen ook nog niet zeker.

Vanaf 23 juli wordt er gestart met een kort OKD voor alleen de leden van Schaakvereniging Sliedrecht en enkele gastspelers van PASCAL. In 5 ronden wordt er dus gestreden om een OKD-light-kampioenschap. Nadere info volgt nog over dit vakantietoernooi.

Natuurlijk hoopt het bestuur van Schaakvereniging Sliedrecht dat weer veel leden in de zomermaanden de weg naar De Havik weten te vinden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord