Nog 4 kanshebbers na 4e ronde OKD Light

Arjan vd Leij heeft nog kans op de titel

SLIEDRECHT – Pas in de laatste ronde van het OKD Light 2020 zal de winnaar bekend worden. Na 4 van de 5 rondes staan Tim Schakel en Jorik Klein er het beste voor, maar ook Hans Klein en Arjan van der Leij hebben op papier nog kans op de toernooiwinst. Aanstaande donderdag zal de strijd worden beslist.

In de vierde ronde maakte oud-winnaar Jorik Klein korte metten met de revelatie van het toernooi, Yaro van Beest. Na een strategische strijd wist Klein Van beest al snel op de knieën te krijgen.

Medekoploper Tim Schakel kende een bye vanwege vakantie en zal in de laatste ronde fris aan de start staan in de clash tegen Jorik Klein.

Arjan van der Leij herstelde zich prima van zijn nederlaag eerder in het toernooi en zag de eerste winnaar van het OKD – Willem Barendswaard – al snel de fout in gaan, zodat Van der Leij het punt snel bij kon schrijven.

Hans Klein blijft het in de hitte van De Havik uitstekend doen. Dit keer gaf hij titelverdediger William Gijsen weinig kans. Zo heeft de oudste Klein ook nog kans op de toernooiwinst.

Coronakoning Koppelaar sloeg toe

Onderaan boekte Leo Koppelaar een fraaie winst op Mark van Hulst, terwijl Maarten Hartkoren Jaap Euser keurig op remise hield. Rik Versteeg liet zijn dat hij het eindspel beter onder de knie krijgt door een gelijk lopereindspel naar winst wist uit te melken tegen Louis Kemper.

Verrassend was de remise van Luana Mensing op oud-winnaar Joost Stoker, die daar nog goed mee weg kwam.

Aanstaande donderdag dus de strijd om het goud, zilver en brons. Er komt in ieder geval een nieuwe toernooiwinnaar.

Dit bericht is geplaatst in OKD2020. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord