Niels Mijnster wint 4e ronde Online-competitie

Niels Mijnster won de laatste ronde

SLIEDRECHT – De 3e Online Competitie bij de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht zit erop. De 4e en laatste ronde werd een prooi voor clubkampioen Niels Mijnster, die met de meeste tegenstanders korte metten maakte. In de eindstand speelt Mijnster echter geen rol, omdat hij slechts 1 ronde meespeelde.

Opvallend goede scores in de laatste ronde waren die van opnieuw Wout Boer, die online uitstekend scoort, en Bert Dobber. Laatstegnoemde speelde zich weer in de top 10 en lijkt daarmee groep 2 te hebben gewonnen. Naaste concurrent in groep 2, Johan van de Griend en Arco van Houwelingen, wisten namelijk niet zo goed te scoren.

Stefan vd Waal, winnaar groep 3?

In groep 3 lijkt Stefan van der Waal te hebben toegeslagen, want hij scoorde in de laatste ronde beter dan Simon Kadijk, die hem op de hielen zat.

Toernooidirecteur Jurgen de Haan maakt de komende week de definitieve eindstand bekend en dan zullen de kampioenen op gepaste wijze gehuldigd worden.

Aanstaande donderdag start de 4e Online competitie. Dan begint iedereen weer op 0 en zullen de borden weer over het scherm vliegen.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord