Peter Vis op dreef bij Online Competitie

Peter Vis liet goede vorm zien

SLIEDRECHT – Hij schaakt al heel wat jaren mee en vaak speelt hij een belangrijke rol in elke competitie en altijd in groep 2. Dat geldt ook dit keer bij de 7e Online Competitie bij Schaakvereniging Sliedrecht. Peter Vis staat momenteel derde in groep 2 en hij weet wekelijks wel voor een verrassing te zorgen met zijn aanvallende spel. Dat levert de zoon van voormalige huisarts te Hardinxveld-Giessendam momenteel een voorlopige podiumplaats op.

Vis presteert opvallend goed bij het digitale schaken. De Compostella-tippelaar weet ook wekelijks wel één van de toppers beentje te lichten. Met nog 1 ronde te gaan lijkt een derde plaats vrijwel zeker, een prachtig resultaat van een inmiddels routinier.

Bovenaan in groep 2 blijft Johan van der Griend de dienst uitmaken, terwijl toernooidirecteur Jurgen de Haan als nummer 2waarschijnlijk titelprolongatie uit zijn hoofd kan zetten.

In groep 1 verstevigde Ronald Breedveld zijn eerste plaats, maar zag hij wel dat William Gijsen de winnaar van de 4e ronde werd. Met nog 1 ronde te gaan lijkt de Online Competities voor het eerst in groep 1 een internationale winnaar te krijgen.

Koploper Stefan vd Waal

In groep 3 greep Stefan van der Waal de macht en heeft hij een minimale voorsprong op Maarten Hartkoren, terwijl Luis Liu en Ferhat Erdogan in de laatste ronde nog op een wonder mogen hopen.

Aanstaande donderdag heeft de laatste ronde plaats van de 7e Online Competitie. Spanning ten top in alle groepen.

Klik hier voor de tussenstand van de 7e Online Competitie.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord