Willem Theunisse grijpt Supercup

Winnaar Willem Theunisse. Gaat hij komend seizoen de strijd met de senioren aan?

SLIEDRECHT – Jeugdspeler Willem Theunisse heeft met overmacht de Supercup op zijn online palmares bijgeschreven. Na 5 speelavonden noteerde hij 29,5 punten, waarmee hij zijn broer Theo ruim voorbleef. Jaimy Bakker raakt steeds meer in vorm en greep de derde plaats met 21,5 punten in totaal. In dit online toernooi kon naast de winnaar ook diegene die op plek 10 is geëindigd een beker aan zijn collectie gaan toevoegen. Dat is Julian van Dieën geworden.

Ook Bram Theunisse speelt steeds constanter online: hij wist deze editie plek 5 te grijpen, wat een keurige prestatie is. Helaas wachten we we nog steeds op groen licht voor hervatting van het schaken in De Havik. Tot die tijd speelt ook de jeugd nog online tegen elkaar. De totale eindstand van de Supercup vind je hier.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord