Arjan vd Leij en Stefan van der Waal grote winnaars Fourmies Open

Toernooiwinnaar Van der Leij

SLIEDRECHT – Na een uitermate spannende laatste speelavond van het Fourmies Open, het voorlopig laatste online toernooi van Schaakvereniging Sliedrecht, zijn Arjan van der Leij en Stefan van der Waal de grote winnaars geworden. Tot en met de laatste zet, seconde was het onduidelijk wie de winnaars zouden worden, maar uiteindelijk wist Van der Leij het toernooi te winnen door in de laats seconde toe te slaan tegen runner up Robert van Rekom.

Die laatste had in de voorlaatste ronde gewonnen van favoriet William Gijsen, die door deze nederlaag uiteindelijk als tweede in groep 1 wist te eindigen. Dus nipt achter toernooiwinnaar Arjan van der Leij.

Johan van de Griend is de verrassende nummer 3 geworden. Hij liet h4-speler Jerry van Rekom net achter zich.

Groep-2-winnaar Stefan van der Waal

In groep 2 wist Stefan van der Waal in aanvallende stijl de toernooiwinst te pakken. Opvallend bij zijn prestatie is wel dat hij als enige van toernooiwinnaar Van der Leij wist te winnen!

Op nummer 2 eindigde Louis Liu, die ondanks zijn fraaie winst op pensionado Kees Wessels net naast de toernooiwinst greep. Maarten Hartkoren eindigde keurig als derde in deze groep.

Met het Fourmies Open is er voorlopig een einde gekomen aan de digitale competities. Eindelijk krijgt de toernooidirecteur van de online competities even rust. Aanstaande donderdag 10 juni gaan de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht weer van start in de vertrouwde grote zaal van De Havik. Nieuwkomers zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Klik hier voor de eindstand van het Open Fourmies-toernooi.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord