Sven Langstraat wint Variantenschaak

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag speelden 24 jeugdleden een avondje Variantenschaak. Elke ronde was er een verplichte variant als basisopstelling. Op deze wijze maakt de jeugd kennis met nieuwe openingen of tactische beginstellingen. Sven Langstraat bleek na 5 ronden de sterkste en pakte daarmee de ludieke titel. De top 5 had prijs, evenals de beste prestatie obv speelsterkte. Deze laatste prijs ging naar nieuwkomer Debbie Terlouw. De varianten waren dit keer als volgt:

Trompowsky (1) – Linies naar voren (2) – Russisch (3) – Eindspelopening (4) – Nimzo-Indisch (5)

Komende donderdag is iedereen weer van harte welkom voor 4 rondes jeugdsnelschaak. Na 14 partijen gaat Theo Theunisse aan de leiding.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord